Logo

Έγκλημα στην Κυψέλη: Την ακύρωση της μεταγωγής του στις φυλακές Κέρκυρας ζητούσε ο Πολωνός



 
 

Ζητούσε να βρει τρόπο για να αποτραπεί η μεταγωγή του στις φυλακές Κέρκυρας ο Πολωνός που είχε σκοτώσει το 2017 στην Κυψέλη τον 7χρονο γιο της συντρόφου του Ανδρέα και συνελήφθη πέντε χρόνια μετά ενώ μετέφερε το τελευταίο διάστημα τα οστά του παιδιού μέσα σε εργαλειοθήκη. 

Ο 33χρονος άνδρας, που είχε κριθεί προφυλακιστέος μετά την απολογία του για την υπόθεση της δολοφονίας του μικρού Ανδρέα, βρέθηκε νεκρός μέσα στο κελί του στις φυλακές Κέρκυρας. 

.Το άψυχο σώμα του κατηγορούμενου από την Πολωνία εντόπιισαν την Τρίτη στις 15:30 σωφρονιστικοί υπάλληλοι οι οποίοι άνοιξαν τα κελιά για τον προαυλισμό των κρατούμενων. 

Οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι, συγκεκριμένα, βρήκαν τον 33χρονο κρεμασμένο με σεντόνι. Ο θάνατος του εν λόγω κρατούμενου  αποδίδεται με βάση τα έως τώρα στοιχεία σε αυτοκτονία καθώς ήταν μόνος του στο κελί το οποίο ήταν κλειδωμένο. Για το συμβάν διεξάγεται έρευνα.

Όπως αποκάλυψε ο δικηγόρος του Πολωνού, ο εντολέας του δεν ήθελε να γίνει η μεταγωγή του στις φυλακές της Κέρκυρας.

«Είχε μάθει ότι θα μεταχθεί στην Κέρκυρα, και ζητούσε να βρεθεί τρόπος για να ακυρωθεί αυτή η μεταγωγή. Μετήχθη την Παρασκευή στην Κέρκυρα  και την Τρίτη έγινε το τραγικό γενονός» είπε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος του 33χρονου.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 23/03/22 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις