Logo

Αποκλεισμένη η περιοχή γύρω από το 1ο Δημοτικό Σχολείο Ωραιοκάστρου [βίντεο]



 
 

oreokastro 21-2-2017Αποκλεισμένη από αστυνομικές δυνάμεις είναι η περιοχή γύρω από το 1ο Δημοτικό Σχολείο Ωραιοκάστρου, όπου χθες σημειώθηκαν για δεύτερη φορά συμπλοκές μεταξύ...

μελών της ακροδεξιάς «Πατριωτικής Κίνησης» και αντιεξουσιαστών. Από το πρωί, αστυνομικοί και κλούβες των ΜΑΤ έχουν περικυκλώσει το τετράγωνο, απαγορεύοντας την «άσκοπη» παρουσία πολιτών.

Στο μεταξύ, ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Αστέριος Γαβότσης, συναντήθηκε με τον ταξίαρχο Λάζαρο Μαυρόπουλο και τον αναπληρωτή διοικητή του Α.Τ. Ωραιοκάστρου και ζήτησε τη λήψη μέτρων ώστε να μην επαναληφθούν στο μέλλον τα χθεσινά έκτροπα.

Παράλληλα, απέστειλε σχετικό έγγραφο προς το Α.Τ. Ωραιοκάστρου με σχετική κοινοποίηση στον Εισαγγελέα Υπηρεσίας και την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση ζητώντας τους να προβούν στις άμεσες και νόμιμες ενέργειες για την προστασία και ασφάλεια των πολιτών του Ωραιοκάστρου.

Η δημοτική αρχή απευθύνει κάλεσμα σε όλους τους συμπολίτες να επιδείξουν σύνεση και να σεβαστούν τόσο την τοπική κοινωνία όσο και την απρόσκοπτη λειτουργία των σχολικών μονάδων.

 

βίντεο: Oraiokastro24.gr

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 21-2-2017 από directNEWS.gr

σχετικά θέματα:

Ωραιόκαστρο: Προπηλάκισαν σε ζωντανή μετάδοση δημοσιογράφο και συνεργείο του ΣΚΑΪ [βίντεο]

Εισαγγελική έρευνα για ρατσιστική βία στο Ωραιόκαστρο [βίντεο]

 


Τελευταίες Ειδήσεις