Logo

Tι είχε γράψει στη διαθήκη του ο γιος του Mr Jumbo, Γιώργος Βακάκης, τρεις μήνες πριν το τροχαίο με την Πόρσε



 
 

Ένας χρόνος έχει περάσει από το συγκλονιστικό τροχαίο δυστύχημα στην Εθνική Οδό Αθηνών - Λαμίας και ο Υπάτιος Πατμάνογλου, που έχασε μέσα σε μία στιγμή τη γυναίκα του Αποστολία και τον τρίχρονο γιο του Παύλο, μοιάζει να ξαναζεί εκείνες τις εφιαλτικές στιγμές.

Πριν πέντε ημέρες συζητήθηκε στο Πρωτοδικείο της Αθήνας η αγωγή που έχει υποβάλει ο Υπάτιος Πατμάνογλου και άλλοι συγγενείς σε βάρος του ιδιοκτήτη των πολυκαταστημάτων Jumbo, Απόστολου Βακάκη και κατά της ασφαλιστικής εταιρείας της μοιραίας Πόρσε. 

Σήμερα το «Έθνος της Κυριακής» σε ρεπορτάζ του αναφέρει ότι ο 23χρονος, Γιώργος Βακάκης, που οδηγούσε την Πόρσε, η οποία έπεσε με ιλλιγιώδη ταχύτητα πάνω στο σταθμευμένο αυτοκίνητο του Πατμάνογλου,  είχε συντάξει μόλις τρεις μήνες πριν το θάνατό του, μια ιδιόγραφη διαθήκη.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, στις  30 Νοεμβρίου του 2016, ο γιος του Mr. Jumbo έγραψε: «Πέραν του σπιτιού μου στο Θησείο, σήμερα ο πατέρας μου, μου δώρισε ένα πολύ μεγάλο ποσό και αισθάνομαι ευθύνη γι’ αυτό. Αν πάθω κάτι, τα χρήματα να επιστραφούν στον πατέρα μου, αλλά αφού πρώτα πάρει η μητέρα μου, την οποία υπεραγαπώ το 1/3 από αυτά. Και επειδή η μικρή μου αδερφή δεν έχει η γλυκούλα σπίτι στο κέντρο, θέλω να πάρει το σπίτι που μου έκανε δώρο ο μπαμπάς μου».

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο 42χρονος Υπάτιος Πατμάνογλου στην πολυσέλιδη αγωγή του σχολιάζει ότι σε αυτή τη διαθήκη, ο Γιώργος Βακάκης δεν προσδιορίζει τα ποσά που παραχωρεί στους συγγενείς του ενώ αναφέρει ότι από την ερμηνεία της διαθήκης συνάγεται ότι δεν διατέθηκε όλο το ενεργητικό της κληρονομιάς.

Σύμφωνα με την πλευρά του Υπάτιου Πατμάνογλου,  ο Γιώργος Βακάκης άφησε κληρονόμους τους γονείς και τη μία του αδερφή μέσω της διαθήκης, ωστόσο αυτή δεν καλύπτει το σύνολο της περιουσίας του.  Οπότε για αυτό το κομμάτι κληρονομείται εξ’ αδιαθέτου από την οικογένειά του, άρα περιλαμβάνεται και η δεύτερη αδερφή του, που δεν υπάρχει στη διαθήκη. Πρόκειται για τη Σοφία Βακάκη, η οποία θεωρείται η βασίλισσα των Jumbo,  καθώς έχει ήδη προετοιμαστεί για να αναλάβει τα ηνία της επιχείρησης.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 25-2-2018 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις