Logo

Επεισόδια και χημικά σε συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής στον Άγ. Παντελεήμονα [φωτο]



 
 

agios_pantelehmonas_2-11-2012Συγκέντρωση στον Άγιο Παντελεήμονα πραγματοποίησαν το βράδυ της Παρασκευής μέλη της...

Χρυσής Αυγής, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για το μαχαίρωμα ενός ιδιοκτήτη κουρείου επί της Μ. Βόδα 152 από Αφρικανούς μετανάστες πριν από δύο ημέρες. (Διαβάστε σχετικό ρεπορτάζ και δείτε βίντεο με τη μαρτυρία του θύματος εδώ)

Όπως έγινε γνωστό, στη συμβολή των οδών Αγίου Μελετίου και Αχαρνών, ομάδα από τους συγκεντρωμένους έσπασε τη τζαμαρία ενός παντοπωλείου με αραβικά γράμματα, ιδιοκτησίας μετανάστη.

Αποτέλεσμα αυτής της ενέργειας ήταν να δημιουργηθεί ένταση στην περιοχή και η αστυνομία να προχωρήσει σε περιορισμένη χρήση χημικών.

Άλλες πληροφορίες, που δεν έχουν επιβεβαιωθεί επίσημα, κάνουν λόγο για έναν τραυματία μετανάστη.

agios_pantelehmonas2_2-11-2012

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σύμφωνα με αυτές τις πληροφορίες, ένας αλλοδαπός μαχαιρώθηκε στον Άγιο Παντελεήμονα κατά τη διάρκεια επίθεσης ομάδας αγνώστων δραστών σε internet cafe. Ωστόσο, όταν έφθασε στο σημείο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ο τραυματίας είχε φύγει, ενδεχομένως με δικό του μέσο, για κοντινό νοσοκομείο.

agios_pantelehmonas3_2-11-2012

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αστυνομικές πηγές ανέφεραν ότι μέχρι στιγμής έχουν έχουν γίνει 12 προσαγωγές.

Θα πρέπει να σημειωθεί,  ότι σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων, μετά τη δολοφονική απόπειρα σε βάρος του κομμωτή η κατάσταση στον Άγιοι Παντελεήμονα είναι εκτός ελέγχου. Η περιοχή έχει μετατραπεί σε πεδίο μάχης, καθώς ακροδεξιά στοιχεία δρουν σχεδόν ανενόχλητα στην περιοχή σπάζοντας καταστήματα αλλοδαπών, όπως συνέβη το βράδυ της Παρασκευής.

Από την άλλη πλευρά, η είδηση για τον τραυματισμό μετανάστη έχει προκαλέσει αντιδράσεις μεταξύ των αλλοδαπών, οι οποίοι συγκεντρώνονται σε ομάδες για να συγκρουστούν με ακροδεξιούς και κατοίκους

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 2-11-2012 από directNEWS.gr

 


Τελευταίες Ειδήσεις