Logo

Κέρκυρα: Υποστράτηγος της ΕΛ.ΑΣ κάλυπτε το μεγάλο κύκλωμα τοκογλυφίας! [βίντεο]



 
 

kerkyra tokoglyfiaΥποστράτηγος της Ελληνικής Αστυνομίας αλλά και άλλοι κρατικοί λειτουργοί φέρεται να συγκάλυπταν τη δράση...

του μεγάλου κυκλώματος τοκογλυφίας που εξάρθρωσαν πριν λίγες μέρες στην Κέρκυρα, αξιωματικοί της Ασφάλειας του νησιού.

Ένορκες καταθέσεις, που έδωσαν στα πλαίσια της προκαταρκτικής εξέτασης 5 θύματα των τοκογλύφων, αναφέρουν ξεκάθαρα, ότι ο εν λόγω ανώτατος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ τους απειλούσε να τακτοποιήσουν τις οφειλές τους στη συμμορία, γιατί σε διαφορετική περίπτωση «θα πάθαιναν κακό».

Στις ίδιες καταθέσεις αναφέρεται ρητά και κατηγορηματικά, ότι ένας εκ των εγκεφάλων του κυκλώματος διατηρούσε στενές σχέσεις με τον υποστράτηγο και μάλιστα πηγαινοερχόταν στο γραφείο του, ενώ έκαναν μαζί και δημόσιες εμφανίσεις σε διάφορες ταβέρνες του νησιού.

Το directnews.gr από τις 28 Ιουλίου 2011 (διαβάστε εδώ), είχε αναφερθεί στις περίεργες σχέσεις του αρχιτοκογλύφου με υψηλόβαθμους αξιωματικούς της Αστυνομίας.

Ωστόσο, καμία έρευνα δεν έγινε αφού οι “κακές γλώσσες” έλεγαν, ότι ο υποστράτηγος έχαιρε… της εκτίμησης και της εμπιστοσύνης των δύο βουλευτών τότε του νησιού, Νίκου Δένδια της Νέας Δημοκρατίας και της Άντζελας Γκερέκου του ΠΑΣΟΚ.

Τώρα που ο κύριος Δένδιας κατέχει τον θώκο του υπουργού Δημόσιας Τάξης θα εξακολουθήσει να καλύπτει τον υποστράτηγο;

Το γεγονός ότι για την υπόθεση έχει επιληφθεί η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ ουδόλως μας καθησυχάζει.

Αρκεί να αναφέρουμε, ότι όταν οι υπεύθυνοι του directnews.gr κλήθηκαν το Δεκέμβριο του 2011 να καταθέσουν, με αφορμή τις σχετικές αναρτήσεις της ιστοσελίδας, το μόνο που τους ζητήθηκε ήταν να κατονομάσουν τις “πηγές” τους!!! (διαβάστε εδώ)

Και μόνο το γεγονός αυτό είναι αρκετό για να αντιληφθεί κανείς την “ομερτά” που επιχειρούν να επιβάλουν κάποιοι για το μεγάλο σκάνδαλο που συνταράζει το νησί των Φαιάκων.

Φυσικά, εμείς δεν πρόκειται να σιωπήσουμε και αναμένουμε το αποτέλεσμα της έρευνας των Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ…

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 5-2-2013 από directNEWS.gr

σχετικά θέματα:

Κέρκυρα: Εξαρθρώθηκε το μεγάλο κύκλωμα τοκογλυφίας που είχε αποκαλύψει το directNEWS.gr [φωτο]


Τελευταίες Ειδήσεις