Logo

Προφυλακίστηκε ο Κύπριος πρώην υπουργός Ντίνος Μιχαηλίδης



 
 

profulakish2 Mixahlidhs 18-9-2013Προφυλακιστέος κρίθηκε την Τετάρτη, μετά την πολύωρη απολογία του ενώπιον του ανακριτή, ο πρώην υπουργός...

Εσωτερικών της Κύπρου, Ντίνος Μιχαηλίδης, ο οποίος κατηγορείται για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, καθώς φέρεται εμπλεκόμενος στη διακίνηση μεγάλων χρηματικών ποσών, προερχόμενων από μίζες για τα εξοπλιστικά. 

Ο κατηγορούμενος αρνήθηκε τις σε βάρος του κατηγορίες, ενώ ζήτησε κατ' αντιπαράσταση εξέταση με τον Νίκο Ζήγρα, με τον οποίο ωστόσο παραδέχτηκε ότι είχε συναντηθεί κάποιες φορές, παρουσία και του πρώην υπουργού Εθνικής Άμυνας,  Άκη Τσοχατζόπουλου.

Όσον αφορά το έμβασμα των 5,7 εκατ. ελβετικών φράγκων που βρέθηκε σε λογαριασμό του γιου του Μιχάλη, στον οποίο ο ίδιος ήταν συνδιαχειριστής, ο πρώην υπουργός υποστήριξε ότι ο γιος του είχε νόμιμες επιχειρηματικές δραστηριότητες με τον καταζητούμενο σήμερα Σύριο έμπορο όπλων, Αλ Σαγιάντ Φουάντ.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να εκδοθεί στην Ελλάδα και ο γιος του Ντίνου Μιχάληλιδη, Μιχάλης, μετά τη σχετική απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου της Κύπρου.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 18-9-2013 από directNEWS.gr

σχετικά θέματα:

Την Τετάρτη απολογείται ο Ντίνος Μιχαηλίδης


Τελευταίες Ειδήσεις