Logo

Κρήτη: Προφυλακίστηκε ο Βρετανός που κακοποιούσε σεξουαλικά τα υιοθετημένα παιδιά του [φωτο]



 
 

profulakish2 vretanos 2-2-2015Στον ανακριτή Χανίων, προκειμένου να απολογηθεί, οδηγήθηκε στις 11:00 το πρωί της Δευτέρας ο 55χρονος Βρετανός, ο οποίος κατηγορείται για την σεξουαλική και όχι μόνο, κακοποίηση δύο εκ των παιδιών που είχε υιοθετήσει με την σύζυγό του...

Έχοντας σε βάρος του κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος, ο 55χρονος απολογήθηκε - χωρίς να έχει γίνει γνωστό το τι ισχυρίστηκε - ενώ αμέσως μετά με την σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή κρίθηκε ως προσωρινά κρατούμενος και οδηγήθηκε στην φυλακή.

Υπενθυμίζεται, πως το ζευγάρι των Βρετανών που διέμενε στον Δήμο Πλατανιά, είχε υιοθετήσει πέντε παιδιά από την Βρετανία.

profulakish vretanos 2-2-2015

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Όμως, σύμφωνα με καταγγελίες περίοικων σε κοινωνικές υπηρεσίες, ο Βρετανός κακοποιούσε σεξουαλικά, δύο από τα ανήλικα παιδιά και συγκεκριμένα δύο κορίτσια.

Σύμφωνα με το flashnews.gr, από τις υπηρεσίες ενημερώθηκαν οι αστυνομικές αρχές, οι οποίες συνέλαβαν τον 55χρονο και εναντίον του σχηματίστηκε δικογραφία σε βαθμό κακουργήματος για βιασμό κατά συρροή και κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 2-2-2015 από directNEWS.gr

σχετικά θέματα:

Κρήτη: Βρετανός κατηγορείται ότι κακοποιούσε τα υιοθετημένα παιδιά του


Τελευταίες Ειδήσεις