Logo

Λιποθυμικά επεισόδια μεταλλωρύχων στις στοές της Ολυμπιάδας



 
 

lipothumies metallwruxoi 4-9-2015Για δύο λιποθυμικά περιστατικά στις στοές της Ολυμπιάδας, μέσα στις οποίες παραμένουν έγκλειστοι υπογείτες για πολλές μέρες σε ένδειξη διαμαρτυρίας, ενημέρωσαν συνάδελφοί τους μεταλλωρύχοι. «Πρόκειται για δύο εργαζόμενους 54 και 45 χρόνων. Ο ένας, ο 45χρονος, μεταφέρθηκε με...

δικά μας μέσα στη Θεσσαλονίκη για εξετάσεις και για τον άλλον επιλήφθηκε ο γιατρός και οι νοσηλευτές εδώ του τμήματος υγιεινής και ασφάλειας. Τώρα είναι στο σπίτι του», δήλωσε στο ΑΜΠΕ ο πρόεδρος των εργατοτεχνιτών στα μεταλλεία Κασσάνδρας, Γιώργος Χατζής.

Υπενθυμίζεται, ότι οι εργαζόμενοι έχουν ταμπουρωθεί στην στοά Ολυμπιάδα και αρνούνται να βγουν, εάν προηγουμένως δεν ανακληθεί η απόφαση για αναστολή των εργασιών της Ελληνικός Χρυσός, μετά και τις τελευταίες αποφάσεις της κυβέρνησης.

Την ανάγκη να διασφαλιστούν οι θέσεις εργασίας στα μεταλλεία, να ανασταλεί «εδώ και τώρα» από την υπηρεσιακή κυβέρνηση η απόφαση της απελθούσας κυβέρνησης και επίσης η νέα κυβέρνηση που θα προκύψει από τις εκλογές να βρει μια δίκαιη και μόνιμη λύση για τη δουλειά των εργαζομένων, επεσήμανε ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ, Γιάννης Παναγόπουλος.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 4-9-2015 από directNEWS.gr

σχετικά θέματα:

Χαλκιδική: Σε κατάληψη όλων των μεταλλείων προχωρούν οι εργαζόμενοι της Ελληνικός Χρυσός

Παραμένουν στις στοές οι μεταλλωρύχοι της "Ελληνικός Χρυσός" [βίντεο]


Τελευταίες Ειδήσεις