Logo

Γιορτινά νύχια με υπέροχα χριστουγεννιάτικα σχέδια! [βίντεο]



 
 

chrmncvr 20-12-2012Σε λίγες ημέρες έχουμε Χριστούγεννα και ήδη έχουμε όλοι μπει στο γιορτινό κλίμα...

Πέρα, όμως, από το στόλισμα του σπιτιού, τους μοσχομυρωδάτους κουραμπιέδες και την αγορά των χριστουγεννιάτικων δώρων, αυτές τις ημέρες όλες οι γυναίκες συνηθίζουν να ασχολούνται λιγάκι παραπάνω με τον εαυτό τους, ώστε οι μέρες των εορτών να τις βρουν όμορφες και λαμπερές.

Το directnews.gr σας παρουσιάζει λοιπόν αρκετές προτάσεις, έτσι ώστε να είστε στο κλίμα των εορτών κυριολεκτικά από την κορυφή ως... τα νύχια!

Πρόκειται για πρωτότυπα Χριστουγεννιάτικα σχέδια διαφόρων βαθμών δυσκολίας, τα οποία αφενός μεν θα καταπλήξουν τους γύρω σας, αφετέρου είναι αρκετά εύκολο να τα κάνετε μόνες σας, καθώς σας δίνουμε οδηγίες για να τα φτιάξετε βήμα - βήμα.

snwmn 20-12-2012Εύκολο μανικιούρ «Χιονονιφάδα»

Τι θα χρειαστείτε: Ένα κόκκινο, ένα άσπρο κι ένα διάφανο μανό (βάση), στρογγυλά στρασάκια για νύχια, μία οδοντογλυφίδα

Βαθμός δυσκολίας: 1

Πώς: Ξεκινήστε απλώνοντας τη διάφανη βάση στα νύχια σας. Στη συνέχεια, απλώστε δύο στρώσεις κόκκινο μανό σε κάθε νύχι και αφήστε τα περίπου 10 λεπτά να στεγνώσουν.

Βουτήξτε μία οδοντογλυφίδα στο άσπρο μανό και, ακουμπώντας την απαλά, κάντε μία κουκκίδα στην πάνω αριστερή άκρη κάθε νυχιού. Έπειτα, τοποθετήστε προσεκτικά από ένα στρασάκι επάνω σε κάθε κουκκίδα. Αυτό θα είναι το κέντρο της χιονονιφάδας σας.

Για τις ακτίνες της χιονονιφάδας μπορείτε να χρησιμοποιήσετε είτε ένα άσπρο μανό με λεπτό βουρτσάκι για σχέδια ή ένα λεπτό πινελάκι, ανάλογα με το τι σας βολεύει καλύτερα. Ξεκινήστε σχεδιάζοντας τρεις λεπτές γραμμές περιμετρικά από το κέντρο κάθε χιονονιφάδας (σκεφτείτε το σα να σχεδιάζετε ακτίνες ήλιου). Στη συνέχεια, επάνω σε κάθε ακτίνα σχεδιάστε 4 μικρές, διαγώνιες γραμμές (2 σε κάθε πλευρά της ακτίνας).

Απλώστε διάφανο μανό στα νύχια σας για περισσότερη διάρκεια και λάμψη και είστε έτοιμες!

rdlfmn 20-12-2012Χριστουγεννιάτικο μανικιούρ «Ρούντολφ»

Τι θα χρειαστείτε: Μία διάφανη βάση, ένα κόκκινο μανό (κατά προτίμηση με γκλίτερ), ένα καφέ ανοικτό, ένα καφέ σκούρο, ένα μαύρο κι ένα άσπρο μανό, μία οδοντογλυφίδα, ένα λεπτό πινελάκι

Βαθμός δυσκολίας: 2

Πώς: Όπως πάντα, ξεκινήστε απλώνοντας διάφανη βάση στα νύχια σας. Ση συνέχεια, απλώστε δύο στρώσεις από το κόκκινο μανό σε όλα τα νύχια σας εκτός από το 4ο δάχτυλο κάθε χεριού, καθώς σε αυτά θα σχεδιάσουμε τον Ρούντολφ! Στα συγκεκριμένα νύχια απλώστε δύο στρώσεις από το άσπρο μανό, για να φαίνεται καλύτερα το σχέδιο που θα κάνουμε.

Από εδώ και πέρα, θα ασχοληθούμε αποκλειστικά και μόνο με αυτά τα 2 νύχια, καθώς τα υπόλοιπα είναι έτοιμα!

Με το ανοικτό καφέ μανό σχεδιάστε το κεφάλι του Ρούντολφ, κάνοντας απλά ένα ημικύκλιο. Πάρτε το πινελάκι και με το ίδιο χρώμα σχεδιάστε τα αυτιά του Ρούντολφ στην κορυφή του κεφαλιού του. Προσέξτε, ωστόσο, να αφήσετε αρκετό χώρο ανάμεσά τους, καθώς εκεί θα σχεδιάσουμε τα κέρατα.

Σκουπίστε απαλά το πινελάκι σας με λίγο ασετόν για να φύγει το προηγούμενο χρώμα και με το σκούρο καφέ μανό σχεδιάστε τα κέρατα ανάμεσα στα αυτάκια του Ρούντολφ. Ξεκινήστε σχεδιάζοντας δύο μακριές γραμμές, οι οποίες να εκτείνονται από την κορυφή του κεφαλιού του Ρούντολφ μέχρι σχεδόν τη βάση των νυχιών σας. Στη συνέχεια, σχεδιάστε δύο κοντές, διαγώνιες γραμμές (μία σε κάθε πλευρά) σε κάθε κέρατο.

Ας προσθέσουμε τώρα τις λεπτομέρειες στο πρόσωπο. Βουτήξτε την μία άκρη της οδοντογλυφίδας στο άσπρο μανό και ακουμπώντας την απαλά επάνω στο νύχι σας, σχεδιάστε δύο κύκλους για τα μάτια. Στη συνέχεια, βουτήξτε την άλλη άκρη στο μαύρο μανό και σχεδιάστε δύο μικρότερους κύκλους στο κέντρο των άσπρων.

Τέλος, με το ίδιο κόκκινο μανό που έχετε χρησιμοποιήσει στα υπόλοιπα νύχια, σχεδιάστε τη μυτούλα του Ρούντολφ, κάνοντας απλά ένα μικρό ημικύκλιο στην άκρη του νυχιού σας. Απλώστε διάφανο μανό σε όλα τα νύχια και αφήστε τα να στεγνώσουν καλά.

chrtrmn 20-12-2012Μανικιούρ «Χριστουγεννιάτικο Δέντρο»

Τι θα χρειαστείτε: Μία διάφανη βάση, ένα χρυσό (κατά προτίμηση μεταλλικό) και ένα σκούρο πράσινο μανό, ένα διάφανο μανό με πολύχρωμο γκλίτερ και στρασάκια για νύχια (αν έχετε στρασάκια σε σχήμα αστεράκι ακόμα καλύτερα), ένα λεπτό πινελάκι (προεραιτικά)

Βαθμός δυσκολίας: 1

Πώς: Απλώστε τη διάφανη βάση στα νύχια σας και, στη συνέχεια, απλώστε δύο λεπτές στρώσεις από το χρυσό μανό σε κάθε νύχι.

Με ένα λεπτό βουρτσάκι (ή πινελάκι) σχεδιάστε δύο διαγώνιες γραμμές με το πράσινο μανό, οι οποίες θα είναι και το περίγραμμα του δέντρου. Στη συνέχεια, γεμίστε το σχέδιο με το ίδιο χρώμα.

Πάρτε το διάφανο μανό με το πολύχρωμο γκλίτερ και περάστε μία στρώση πάνω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο για να δημιουργήσετε την ψευδαίσθηση ότι έχει "φωτάκια".

Τέλος, περάστε τα νύχια σας με διάφανη βάση και πριν προλάβει να στεγνώσει, τοποθετήστε ένα στρασάκι στην κορυφή κάθε δέντρου για να ολοκληρώσετε το σχέδιο.

chrbrmn 20-12-2012Μανικιούρ «Στολισμένα Χριστουγεννιάτικα Κλαδιά»

Τι θα χρειαστείτε: Διάφανη βάση, ένα χρυσό, ένα πράσινο, ένα άσπρο κι ένα κόκκινο μανό (κατά προτίμηση με λεπτά βουρτσάκια για σχέδια), ένα λεπτό πινελάκι ή μία οδοντογλυφίδα (προαιρετικά)

Βαθμός δυσκολίας: 4

Πώς: Απλώστε διάφανη βάση στα νύχια σας. Κοντά στην άκρη του κάθε νυχιού κάντε δύο μπαλίτσες – μία κόκκινη και μία χρυσή.

Με το πράσινο μανό, αρχίστε να σχεδιάζετε τα κλαδιά του δέντρου, ξεκινώντας από την δεξιά άκρη του νυχιού και κάνοντας λεπτές, ακανόνιστες γραμμές. Καλό θα ήταν ο αριθμός των κλαδιών που θα σχεδιάσετε να μην ξεπερνάει τα 3, ώστε το σχέδιο να μην γίνει «βαρύ» και να είναι ευδιάκριτο.

Μόλις σχεδιάσετε τα κλαδιά, κάντε μικρές γραμμές και από τις δύο μεριές τους για να φτιάξετε τις βελόνες τους.

Με το άσπρο μανό σχεδιάστε από μία λευκή, κοντή, κάθετη γραμμή επάνω σε κάθε κλαρί για τα κεράκια. Ανακατέψτε μικρή ποσότητα κόκκινου και άσπρου μανό, ώστε να δημιουργήσετε πορτοκαλί χρώμα για τη φλόγα στα κεράκια (φυσικά, αν έχετε πορτοκαλί μανό, προτιμήστε να χρησιμοποιήσετε αυτό απευθείας). Σχηματίστε τη φλόγα επάνω στα κεράκια με ένα λεπτό πινελάκι ή μία οδοντογλυφίδα.

Με το χρυσό μανό και μία οδοντογλυφίδα μπορείτε προαιρετικά να προσθέσετε μικρές κουκκίδες κάτω από το κάθε κεράκι, κατά μήκος του κλαδιού, ώστε να δημιουργήσετε την ψευδαίσθηση της γιρλάντας.

Απλώστε διάφανη βάση σε όλα τα νύχια και είστε πανέτοιμες!

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 20-12-2012 από directNEWS.gr

σχετικά θέματα:

Εντυπωσιακά χριστουγεννιάτικα σχέδια για τα νύχια βήμα - βήμα! [βίντεο+φωτο]

Χριστουγεννιάτικα σχέδια για τα νύχια σας


Τελευταίες Ειδήσεις