Logo

Εντυπωσιακά χριστουγεννιάτικα σχέδια για τα νύχια βήμα – βήμα ! (vids+pics)



 
 

xmnls_12-12-2011Τα Χριστούγεννα βρίσκονται μια ανάσα μόνο μακριά και η άψογη εμφάνιση είναι απαραίτητη για κάθε γυναίκα κατά την εορταστική αυτή περίοδο. 

Αν ψάχνετε για κάτι που να σας κάνει να μπείτε για τα καλά στο πνεύμα των εορτών και να ξεχωρίζετε, χωρίς, ωστόσο, να χρειάζεται να μπείτε σε περιττά έξοδα, σίγουρα αξίζει να πειραματιστείτε με τα χαριτωμένα, χριστουγεννιάτικα σχέδια νυχιών που σας προτείνουμε!

Ο βαθμός δυσκολίας των σχεδίων ποικίλλει, ενώ τα βίντεο που συνοδεύουν κάθε σχέδιο θα σας βοηθήσουν ακόμα καλύτερα, όσον αφορά στον τρόπο δημιουργίας τους. Καλή επιτυχία!

rtrsnw_12-12-2011Χριστουγεννιάτικες «ρετρό» χιονονιφάδες

Τι θα χρειαστείτε: Ένα κόκκινο, ένα πράσινο κι ένα άσπρο μανό, ένα μανό με γκλίτερ, μία διάφανη βάση, οδοντογλυφίδες (ή το πίσω μέρος ενός μολυβιού), ένα λεπτό βουρτσάκι

Βαθμός δυσκολίας: 3

Πώς: Ξεκινήστε απλώνοντας διάφανη βάση στα νύχια σας. Στη συνέχεια, βάψτε τα κανονικά με ένα κόκκινο μανό και αμέσως μετά, απλώστε το μανό με το γκλίτερ για έξτρα λάμψη. Βουτήξτε την οδοντογλυφίδα (ή το πίσω μέρος ενός μολυβιού) στο άσπρο μανό και σχεδιάστε προσεκτικά μερικούς μικρούς κύκλους στα νύχια σας. Κάντε το ίδιο με το πράσινο μανό.

Στη συνέχεια, πάρτε το λεπτό βουρτσάκι και τραβήξτε προσεκτικά λεπτές γραμμές μέσα σε κάθε κύκλο προκειμένου να φτιάξετε τις χιονονιφάδες (πράσινες χιονονιφάδες στους άσπρους κύκλους και άσπρες χιονονιφάδες στους πράσινους – το βίντεο θα σας βοηθήσει στον σχεδιασμό τους).

Τέλος, με μια οδοντογλυφίδα σχεδιάστε μικρά λευκά κυκλάκια («χιόνι») στα κενά σημεία του κάθε νυχιού, περάστε τα πάλι με βάση και είστε έτοιμες!

                    

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

sntht_12-12-2011Αγιοβασιλιάτικο σκουφάκι

Τι θα χρειαστείτε: Ένα κόκκινο κι ένα άσπρο μανό, ένα μανό με γκλίτερ, μία διάφανη βάση και μια οδοντογλυφίδα

Βαθμός δυσκολίας: 1

Πώς: Απλώστε τη βάση στα νύχια σας. Με το κόκκινο μανό βάψτε τις άκρες των νυχιών σας, με τον ίδιο τρόπο που τις βάφετε και στο γαλλικό μανικιούρ, και, στη συνέχεια, περάστε ακριβώς από πάνω τους το μανό με το γκλίτερ.

Βουτήξτε την οδοντογλυφίδα στο άσπρο μανό και ακουμπήστε την απαλά εκεί που τελειώνει το κόκκινο, προκειμένου να δημιουργήσετε το τελείωμα του αγιοβασιλιάτικου σκούφου. Τα κυκλάκια πρέπει να είναι από τη μία άκρη του νυχιού έως την άλλη (συνήθως 5 αρκούν) και να μην αφήνουν κενά μεταξύ τους.

                    

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

gltrd_12-12-2011Χριστουγεννιάτικο μανικιούρ με γυαλιστερό γκλίτερ

Τι θα χρειαστείτε: Ένα βαθύ κόκκινο μανό (κατά προτίμηση περλέ), ένα μανό με ασημί γκλίτερ, μια διάφανη βάση, χρυσό γκλίτερ, ένα πινελάκι - βεντάλια (ή οποιοδήποτε πινελάκι με πλατιά επιφάνεια)

Βαθμός δυσκολίας: 1

Πώς: Ξεκινήστε απλώνοντας τη βάση. Βάψτε τα νύχια σας με το κόκκινο μανό και, στη συνέχεια, ξεκινήστε να απλώνετε το μανό με το ασημί γκλίτερ από την άκρη του κάθε νυχιού μέχρι περίπου τη μέση του. Το αποτέλεσμα δεν χρειάζεται να είναι συμμετρικό, ενώ καλό θα ήταν να μην απλώσετε μεγάλη ποσότητα ασημί γκλίτερ, έτσι ώστε να φαίνεται, όσο γίνεται, το κόκκινο χρώμα από κάτω.

Στη συνέχεια, και όσο το ασημί γκλίτερ είναι ακόμα νωπό, βουτήξτε το πινελάκι σας σε χρυσό γκλίτερ και περάστε το απαλά από πάνω. Θα έχετε ένα πιο ωραίο κι εντυπωσιακό αποτέλεσμα αν βάλετε περισσότερο γκλίτερ στις άκρες των νυχιών και πολύ λιγότερο όσο προχωράτε προς τη βάση τους.

                    

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

pngsnw_12-12-2011Αγιοβασιλιάτικο πιγκουινάκι με χιονονιφάδες

Τι θα χρειαστείτε: Ένα μπλέ μανό με γκλίτερ, μία διάφανη βάση, ακρυλικά χρώματα: άσπρο, μαύρο, πορτοκαλί και κόκκινο, λεπτό πινελάκι για τις λεπτομέρειες, οδοντογλυφίδες (ή το πίσω μέρος ενός μολυβιού)

Βαθμός δυσκολίας: 5

Πώς: Απλώστε τη βάση στα νύχια σας και, στη συνέχεια, το μπλε μανό, Βουτήξτε το πίσω μέρος του μολυβιού (ή την οδοντογλυφίδα – ό,τι σας βολεύει καλύτερα) στο άσπρο χρώμα και σχεδιάστε ένα ημικύκλιο (το σώμα του πιγκουίνου) στη βάση του νυχιού που προτιμάτε. Προσοχή: Καλό είναι το πιγκουινάκι να σχεδιαστεί σε ένα μόνο νύχι σε κάθε χέρι.

Στη συνέχεια, με το μαύρο χρώμα, σχεδιάστε προσεκτικά το υπόλοιπο σώμα, το κεφάλι και τα πτερύγια του πιγκουίνου (το βίντεο θα σας βοηθήσει).

Συνεχίστε φτιάχνοντας το σκουφάκι του: άσπρο για τη βάση του και τη φουντίτσα και κόκκινο όλο το υπόλοιπο.

Με το πορτοκαλί χρώμα σχεδιάστε το ράμφος και τα ποδαράκια του και με το άσπρο και το μαύρο, φτιάξτε τα ματάκια του.

Στα υπόλοιπα νύχια: Βουτήξτε το λεπτό πινελάκι στο άσπρο χρώμα και σχεδιάστε τις χιονονιφάδες. Δεν υπάρχει περιορισμός, μπορείτε να σχεδιάσετε όσες θέλετε και σε όποιο μέγεθος επιθυμείτε σε κάθε νύχι.

                    

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

mslmn_12-12-2011Γαλλικό μανικιούρ με γκι

Τι θα χρειαστείτε: Ένα άσπρο μανό, μία διάφανη βάση, πράσινα και κόκκινα και ασημί στρασάκια για νύχια

Βαθμός δυσκολίας: 2

Πώς: Απλώστε τη διάφανη βάση στα νύχια σας. Στη συνέχεια, με το άσπρο μανό, κάντε το γαλλικό μανικιούρ, όπως συνηθίζετε να το κάνετε.

Είναι καλύτερα το σχέδιο με το γκι να το κάνετε σε 2 νύχια σε κάθε χέρι, ώστε να μην είναι υπερβολικό το αποτέλεσμα.

Στα νύχια που θα επιλέξετε να κάνετε τα γκι, κολλήστε με προσοχή πράσινα στρασάκια ακριβώς στο τελείωμα του γαλλικού μανικιούρ, αφήνοντας μόνο ένα κενό μεταξύ τους. Εκεί θα κολλήσετε ένα κόκκινο στρασάκι και άλλα δύο ακριβώς από πάνω του (δείτε το σχέδιο στη φωτο).

Σε όλα τα υπόλοιπα νύχια, κολλήστε απλά τα ασημί στρασάκια στο τελείωμα του γαλλικού μανικιούρ και είστε πανέτοιμες να εντυπωσιάσετε για ακόμα μία χρονιά!

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 12-12-2011 από directNEWS.gr

σχετικά θέματα:

Χριστουγεννιάτικα σχέδια για τα νύχια σας

Γιορτινά νύχια με υπέροχα χριστουγεννιάτικα σχέδια! [βίντεο]


Τελευταίες Ειδήσεις