Logo

Πιλότοι προσγειώνουν αεροπλάνα λίγα μέτρα πάνω από το κεφάλι λουόμενων [βίντεο+φωτο]



 
 

aeroplana2 louomenoi 14-5-2013Οι πιλότοι στο Princess Juliana International Airport προσγειώνουν αεροπλάνα μόλις μερικές δεκάδες μέτρα πάνω...

από τα κεφάλια των λουόμενων.

Το Princess Juliana International Airport, είναι ένα αεροδρόμιο που εξυπηρετεί την Ολλανδική πλευρά του νησιού Σέιντ Μάρτιν στην Καραϊβική και είναι παγκοσμίως γνωστό για τις εξαιρετικά χαμηλές προσγειώσεις των αεροσκαφών που πετούν σε αυτό.

Ιδιαίτερα εντυπωσιακές είναι οι εικόνες που δείχνουν τους λουόμενους να απολαμβάνουν τα κρυστάλλινα νερά και την γεμάτη με ψιλή λευκή άμμο παραλία του Μάχο στο Σέιντ Μάρτιν, ενώ την ίδια ώρα ένα Boeing 747 περνάει κυριολεκτικά πάνω από τα κεφάλια τους. 

Το Princess Juliana International Airport, από το οποίο περνάνε 2 εκ. επιβάτες το χρόνο, φημίζεται για ρεκόρ ασφαλείας, ενώ θεωρείται ένα από τα καλύτερα αεροδρόμια για plane spotting παγκοσμίως.

Το μόνο μέτρο ασφαλείας που έχουν πάρει οι υπεύθυνοι είναι μια πινακίδα που δείχνει τι μπορεί να πάθει ένας λουόμενος αν βρεθεί υπερβολικά κοντά στο αεροσκάφος.

Το Σέιντ Μάρτιν είναι ένα νησί συνολικού εμβαδού 37 τετραγωνικών μιλίων στην Καραϊβική, το ένα μέρος του οποίου ανήκει στην Γαλλία και το άλλο στην Ολλανδία, ενώ το αεροδρόμιο βρίσκεται στο νότιο μέρος του νησιού και εξυπηρετεί την Ολλανδική πλευρά.

aeroplana louomenoi 14-5-2013

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

aeroplana3 louomenoi 14-5-2013

 

 

 

 

 

 

 

 

 

aeroplana4 louomenoi 14-5-2013

 

 

 

 

 

 

 

 

 

aeroplana5 louomenoi 14-5-2013

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 14-5-2013 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις