Logo

Διαδηλωτές πυροβολούσαν στο Φέγκιουσον, λένε οι αρχές – 31 συλλήψεις [φωτο]



 
 

missuri1 19-8-2014Την επικίνδυνη δυναμική της νύχτας επικαλέστηκε o λοχαγός της Εθνικής φρουράς του Μιζούρι, Ron Johnson, για να ζητήσει...

από τους κατοίκους του Φέργκιουσον να διαδηλώνουν μόνο με το φως της ημέρας!

Ο Ron Johnson επιβεβαίωσε, ότι τις πρώτες ώρες της Τρίτης τραυματίστηκαν δύο άτομα από πυροβολισμούς, ισχυρίστηκε, ωστόσο, ότι οι σφαίρες δεν προέρχονταν από όπλα των αστυνομικών αλλά ότι αυτοί που πυροβολούσαν ήταν διαδηλωτές.

«Η βραδιά ξεκίνησε ειρηνικά, αλλά υπάρχει μια επικίνδυνη δυναμική μέσα στη νύχτα», είπε την Τρίτη, σύμφωνα  με την nydailynews, ο λοχαγός. Ron Johnson.

«Παρακαλούμε να διαδηλώνετε κατά τη διάρκεια των ωρών της ημέρας», πρόσθεσε, λίγο πριν επιβεβαιώσει ότι δύο άνδρες πυροβολήθηκαν και ότι τέσσερις αξιωματικοί της αστυνομίας τραυματίστηκαν από πέτρες και και μπουκάλια που πέταξαν οι διαδηλωτές.

missuri2 19-8-2014

Ο λοχαγός ανέφεραν, ότι συνελήφθησαν συνολικά 31 άνθρωποι και ότι εκδηλώθηκαν δύο πυρκαγιές κατά τη διάρκεια άλλης μιας ταραγμένης νύχτας στο προάστιο του Σεντ Λούις, όπου μαίνονται ταραχές και διαδηλώσεις μετά τη δολοφονία, πριν 10 ημέρες, του 18χρονου Αφροαμερικανού Michael Brown απο αστυνομικό.  

missuri3 19-8-2014

«Ούτε μία σφαίρα δεν ρίχθηκε από αστυνομικούς, παρά το γεγονός ότι δέχθηκαν σφοδρή επίθεση (τη νύκτα της Δευτέρας)» δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου ο λοχαγός, Ron Johnson, υπογραμμίζοντας πως οι δύο πολίτες τραυματίσθηκαν από πυρά διαδηλωτών και συμπληρώνοντας πως η αστυνομία προχώρησε στην κατάσχεση δύο όπλων, καθώς και μιας βόμβας μολότοφ, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

missuri4 19-8-2014

«Αυτές δεν είναι ενέργειες διαδηλωτών, αλλά ενέργειες βίαιων εγκληματιών» δήλωσε ο λοχαγός, ζητώντας από τους κατοίκους του Φέργκιουσον να διαδηλώνουν στη διάρκεια της ημέρας. Κι αυτό για να διακρίνονται από τους βίαιους ταραχοποιούς, μερικοί από τους οποίους έχουν φθάσει ακόμη και από τη Νέα Υόρκη και την Καλιφόρνια μόνο και μόνο για να διαμαρτυρηθούν, όπως ισχυρίστηκε ο λοχαγός.

missuri5 19-8-2014

«Θέλω να ενθαρρύνω τους καλούς ανθρώπους αυτής της περιοχής να διαδηλώνουν στη διάρκεια της ημέρας. Κάντε τις φωνές σας να ακουστούν, ώστε να μπορούν να σας βλέπουν, ώστε να μην είμαστε η κάλυψη βίαιων ταρασοποιών», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Johnson.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 19-8-2014 από directNEWS.gr

σχετικά θέματα:

Φωτορεπόρτερ συνελήφθη στο πεδίο μάχης του.... Φέργκιουσον - Δύο τραυματίες από πυροβολισμούς [βίντεο+φωτο]


Τελευταίες Ειδήσεις