Logo

Ουάσιγκτον: Αυτός είναι ο ύποπτος για την άγρια δολοφονία της οικογένειας Σαββόπουλου [βίντεο+φωτο]



 
 

wint1 21-5-2015Ο 34χρονος Αφροαμερικανός Νταρόν Ντίλον Γουίντ, αναζητείται από την αστυνομία για την άγρια τετραπλή δολοφονία στο σπίτι της οικογένειας Σαββόπουλου στην Ουάσινγκτον. Όπως αναφέρει η Washington Post, η αστυνομία εντόπισε το DNA του Γουίντ στην κόρα μιας πίτσας...

που είχε παραγγελθεί το βράδυ της δολοφονίας, στις 13ης Μαΐου, όταν δηλαδή τα τέσσερα θύματα, ο 46χρονος Σάββας Σαβόπουλος, η 47χρονη συζυγός του Έιμι, ο 10χρονος γιος τους Φίλιπ και η 57χρονη οικονόμος τους Βεραλίτσι Φιγκερόα, βρίσκονταν στα χέρια του δολοφόνου.

Ένα ακόμα στοιχείο που ερευνά η αστυνομία, είναι το γεγονός ότι η προσωπική βοηθός του Σαββόπουλου την επόμενη ημέρα παρέδωσε στο σπίτι ένα πακέτο με 40.000 δολάρια σε μετρητά, ενώ λίγες ώρες αργότερα, η έπαυλη παραδόθηκε στις φλόγες.

Ο ίδιος φέρεται να βοηθούσε τον Σαββόπουλο στην κατασκευή μιας σχολής πολεμικών τεχνών, των οποίων ο άτυχος ομογενής ήταν λάτρης.

Η αστυνομία ανακοίνωσε την Τετάρτη ότι τα θύματα ήταν όμηροι το δολοφόνου για περίπου 24 ώρες και πιθανότατα βασανίστηκαν. Ο Σαββόπουλος η σύζυγός τους και η οικιακή βοηθός τους βρέθηκαν νεκροί σε καρέκλες λουσμένοι με βενζίνη, ενώ ο 10χρονος Φίλιπ βρέθηκε στο κρεβάτι του καμμένος με τραύματα στο κορμί του.

wint2 21-5-2015

Ο Σαβόπουλος ήταν πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της American Iron Works που προμηθεύει σίδηρο σε μεγάλα κατασκευαστικά έργα σε όλη την περιοχή.

Οι αρχές έδωσαν στη δημοσιότητα φωτογραφίες του υπόπτου, καθώς και ενός ύποπτου οχήματος, στην προσπάθεια να εντοπιστεί και να προσαχθεί στη Δικαιοσύνη.

Οι ερευνητές προσπαθούν να ανασυνθέσουν τις τελευταίες κινήσεις του 46χρονου. Τα τηλεφωνικά αρχεία που έχουν στη διάθεσή τους, δείχνουν μια σειρά από κλήσεις ανάμεσα στον ίδιο, μια τράπεζα, έναν λογιστή, τον προσωπικό βοηθό, ένα στέλεχος καασκευαστικής εταιρείας και την εταιρεία του Σαββόπουλου, τις ώρες που προηγήθηκαν της φωτιάς (13:15 τοπική ώρα).

Η δεύτερη οικιακή βοηθός της οικογένειας τα τελευταία 20 χρόνια, Νελίτζα Γκουτιέρες, ανέφερε ότι δέχθηκε μια σειρά από ασυνήθιστα μηνύματα από την οικογένεια, τη νύχτα της 13ης Μαΐου, από τα οποία κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά.

Savopoulos 21-5-2015

Σύμφωνα με την κατάθεσή της, στις 13 Μαΐου, ο Σάββας Σαββόπουλος της ζήτησε να μην πάει στο σπίτι την επόμενη μέρα, όπως ήταν προγραμματισμένο. Μεταξύ άλλων, το θύμα της είπε ότι η σύζυγός του ήταν άρρωστη, ο 10χρονος Φίλιπ ανάρρωνε από διάσειση και η Φιγκερόα, η οικιακή βοηθός που δολοφονήθηκε, θα έμενε στο σπίτι το βράδυ, γεγονός που χαρακτήρισε ασυνήθιστο. Της ζήτησε, μάλιστα, να ειδοποιήσει την οικογένεια της Φιγκερόα, να μην την περιμένει.

Στις 15 Μαΐου, μία ημέρα μετά από τις δολοφονίες, ο προσωπικός βοηθός κάλεσε τον Σαββόπουλο στο κινητό "κλαίγοντας", σύμφωνα με τα έγγραφα της αστυνομίας που επικαλείται η Washington Post.

Οι πληροφορίες για τον Γουίντ είναι προς το παρόν λίγες και δεν είναι γνωστό αν είχε προηγούμενη σχέση με την οικογένεια Σαββόπουλου. Οι αρχές προσέφεραν αμοιβή για πληροφορίες που θα οδηγήσουν στη σύλληψη και την καταδίκη του.

 ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 21-5-2015 από directNEWS.gr

σχετικά θέματα:

Ουάσιγκτον: Θρίλερ με την άγρια δολοφονία της οικογένειας Σαββόπουλου - Αμοιβή 100.000 δολαρίων για πληροφορίες [βίντεο+φωτο]


Τελευταίες Ειδήσεις