Logo

Αποτελέσματα αναζήτησης για "Ελενη Τοπαλουδη"


 

Το Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας αναμένεται σήμερα Δευτερά να εκδικάσει σε δεύτερο βαθμό την υπόθεση  της Ελένης Τοπαλούδη, που βιάστηκε, βασανίστηκε και τελικά δολοφονήθηκε στη Ρόδο το Νοεμβριο του 2018. 


 

Για την Δευτέρα μετατέθηκε η υποβολή από τον κ. Γιάννη Χριστοδούλου, συνήγορο υπεράσπισης του 23χρονου Ρομά, που κατηγορείται για βιασμό από κοινού με τον 19χρονο Αλβανό, κατηγορούμενο και για την δολοφονία της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη, μιας 19χρονης κοπέλας με ποσοστό αναπηρίας άνω του 67%, που φοιτά σε ειδικό σχολείο, του αιτήματος ...


 

Δεν ανιχνεύχθηκαν επικίνδυνες ουσίες στον οργανισμό της Ελένης Τοπαλούδη. Αυτό προκύπτει, σύμφωνα με πληροφορίες, από τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων που ολοκληρώθηκαν και βρίσκονται σε χέρια των ερευνητών.


 

Να απορριφθεί η αίτηση αναίρεσης των δύο καταδικασθέντων για τη δολοφονία και τον ομαδικό βιασμό της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη το Νοέμβριο του 2018 στη Ρόδο, πρότεινε στο ΣΤ΄ Ποινικό Τμήμα του Αρείου Πάγου η εισαγγελέας Έδρας, Ελένη Κονταξή.


 

Να κηρυχθούν ένοχοι και οι δύο κατηγορούμενοι για τον ομαδικό βιασμό και τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη ζήτησε από το Μεικτό ορκωτό Εφετείο της Αθήνας η εισαγγελέας της έδρας.


 

Αλληλοκατηγορίες αντάλλαξαν κατά τη διάρκεια των απολογιών τους, ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Εφετείου οι δύο κατηγορούμενοι για τη δολοφονία της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη το Νοέμβριο του 2018 στη Ρόδο.


 

Με την παρουσία και των δύο κατηγορουμένων στο δικαστήριο αλλά με την απουσία των γονιών της Ελένης Τοπαλούδη, συνεχίστηκε η δίκη για τον βιασμό και τη δολοφονία της φοιτήτριας τον Νοέμβριο του 2018 στη Ρόδο.


 

Καταιγιστικές εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη, ακριβώς 2 χρόνια και μία μέρα μετά τον μαρτυρικό της θάνατο, στα χέρια των δύο δολοφόνων της. Η υπόθεση που συντάραξε τη χώρα μας και έκανε την Έλενη, την κόρη, την αδελφή, τη φίλη όλης της Ελλάδας, δεν κλείνει έτσι εύκολα για τη Δικαιοσύνη που ερευνά κάθε πτυχή ...