Logo

Αποτελέσματα αναζήτησης για "Φιλιστωρ Δεστεμπασιδης"


 

Ο Νίκος Μανιαδάκης, πρώην προστατευόμενος μάρτυρας με την κωδική ονομασία  «Γιάννης Αναστασίου» στην έρευνα για το σκάνδαλο Novartis, υπέβαλε μήνυση κατά δύο άλλων προστατευόμενων μαρτύρων στην υπόθεση των «Αικατερίνη Κελέση» και «Μάξιμο Σαράφη».


 

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο Φιλιστωρ Δεστεμπασιδης μετά την απολογία του ενώπιον της ανακριτριας και με τη σύμφωνη γνώμη της εισαγγελεως. Αντίθετα ελεύθεροι με περιοριστικους όρους αφέθηκαν οι δύο συγκατηγορούμενοι του.


 

Ποινική δίωξη για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, απάτη, πλαστογραφία και νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητας, άσκησε η εισαγγελία Πρωτοδικών Αθήνας σε βάρος τριών ατόμων που συνελήφθησαν αλλά και άλλων τεσσάρων που αναζητούνται.


 

Αστυνομικοί του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Ασφάλειας Αττικής συνέλαβαν τρία άτομα που φέρονται να εξαπατούσαν επιχειρηματίες τάζοντας δανειοδοτήσεις.



 

Πέρα από την κυνική παραδοχή αδικήματος ενώπιον της Προανακριτικής με την επιβεβαίωση ότι το ιδιόχειρο σημείωμα για τις 90.000 ευρώ είναι δικό του, ο διωκόμενος εκδότης – διαφημιστής, Μανώλης Βουλκίδης, υποστήριξε ούτε λίγο, ούτε πολύ ότι από τον πακτωλό χρημάτων που πέρασαν από τα χέρια του προκειμένου να διαφημίσει τη Novartis ...


 

Πέντε μη πολιτικά πρόσωπα πέρασαν το  κατώφλι της Εισαγγελίας κατά της Διαφθοράς με την ιδιότητα του υπόπτου διάπραξης αδικημάτων στο πλαίσιο της διενεργούμενης έρευνας για το σκάνδαλο Novartis.