Logo

Ινδαρές: Δεν έχουμε καμία ανάμειξη - Τα χτυπήματα στο πρόσωπο και κεφάλι [φωτο]



 
 

Αρνείται τις κατηγορίες που προσάπτουν στον ίδιο και τους δύο του γιους, ο σκηνοθέτης Δημήτρης Ινδαρές, στις πρώτες δηλώσεις του μετά την περιπέτεια που έζησε με την έφοδο των αστυνομικών στο σπίτι του στην οδό Ματρόζου στο Κουκάκι.

Οι εννέα συλληφθέντες μεταξύ των οποίων ο σκηνοθέτης και οι δύο του γιοι, αφέθηκαν ελεύθεροι σήμερα, Πέμπτη, μετά την άσκηση ποινικών διώξεων και την παραπομπή τους σε δίκη αύριο, Παρασκευή, στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών.

Εξερχόμενος από τα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων, λίγο μετά την απόφαση του Εισαγγελέα να αφεθούν ελεύθεροι, ο σκηνοθέτης Δημήτρης Ινδαρές δήλωσε στο thebest.gr :

“Δεν έχουμε καμία ανάμειξη σε αυτά για τα οποία κατηγορηθήκαμε”.

Μιλώντας για την έφοδο στον αστυνομικών στο σπίτι του κατά την επιχείρηση εκκένωσης κατάληψης στο Κουκάκι, ο σκηνοθέτης δήλωσε:

«Έχει δημιουργηθεί μεγάλη ένταση σχετικά με το θέμα, πράγμα που είναι έξω από τις επιθυμίες μας. Μεγάλο μας παράπονο είναι ότι δεν είχαμε καμία ανάμειξη σε αυτά για τα οποία κατηγορηθήκαμε. Όταν καταλαγιάσει όλο αυτό θα μπουν τα πράγματα στις πραγματικές τους διατάσεις όμως το να υπάρχει μία πόλωση εξωφρενική, οδηγεί στο να χαθεί το νόημα και πολλά άλλα πράγματα».

Νωρίτερα, η σύζυγός του, Έρση Σπαρτιώτη - Ινδαρέ είχε δηλώσει στο thebest.gr:

«Η κατάσταση που βιώνουμε είναι τραγική. Δεν μπορώ να περιγράψω αυτό που μας συμβαίνει. Πραγματικά δεν μπορώ ούτε να μιλήσω».

Στο μεταξύ σήμερα ήρθε στη δημοσιότητα ηχητικό ντοκουμέντο με τον σκηνοθέτη να απευθύνεται στους πάνοπλους αστυνομικούς των ΕΚΑΜ τη στιγμή που ήταν ακινητοποιημένος με τους δύο του γιους στην ταράτσα του σπιτιού του.

-> Δείτε το ηχητικό ντοκουμέντο με το ξέσπασμα του Δημήτρη Ινδαρέ απευθυνόμενους στους πάνοπλους αστυνομικούς

Φωτογραφίες με τα χτυπήματα στο πρόσωπο και το κεφάλι

Τα χτυπήματα που δέχθηκε ο σκηνοθέτης Δημήτρης Ινδαρές στο πρόσωπο και το κεφάλι φαίνονται στις φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα στο λογαριασμό του στο Facebook ο Τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Ραγκούσης.

Δια γυμνού οφθαλμού φαίνονται τα χτυπήματα που δέχθηκε ο σκηνοθέτης από τους πάνοπλους αστυνομικούς.

Δείτε τις φωτογραφίες

Κατ΄ επείγουσα εισαγγελική έρευνα για την αστυνομική βία στο Κουκάκι

Τη διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης σχετικά με τις καταγγελίες περί αστυνομικής βίας στο Κουκάκι, και ειδικά για τη διακρίβωση τυχόν τέλεσης αδικημάτων μεταξύ των οποίων εκείνο της σωματικής βλάβης, ζήτησε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Βαγγέλης Ιωαννίδης.

Η παραγγελία του εισαγγελέα προς τον λειτουργό που θα αναλάβει την έρευνα, είναι να συγκεντρώσει και να μελετήσει όλα τα στοιχεία με στόχο την διακρίβωση τυχόν αδικημάτων εκ μέρους των αστυνομικών, ανάμεσα στα οποία και αυτό της σωματικής βλάβης.

Υπενθυμίζεται πως παρόντες στις κατ' οίκον έρευνες που διενεργήθηκαν στις αστυνομικές επιχειρήσεις στις τρεις εκκενώσεις καταλήψεων στο Κουκάκι,  ήταν τρεις εισαγγελείς...

Ραγκούσης: Απάντηση στα κατ' εξακολούθηση ψεύδη του κ. Χρυσοχοϊδη

Στην ανάρτηση του στο Facebook ο Γιάννης Ραγκούσης αναφέρει:

"Εάν μία φωτογραφία ισούται με χίλιες λέξεις, τότε ιδού δύο φωτογραφίες, δηλαδή 2.000 λέξεις ως απάντηση στα κατ’εξακολούθηση ψεύδη του κ.Χρυσοχοίδη.
Πρόκειται για τον πολυβραβευμένο σκηνοθέτη κ.Δημήτρη Ινδαρέ όπως τον έστειλε στο νοσοκομείο η έκνομη κι αντισυνταγματική αστυνομική βία που του ασκήθηκε μέσα στο ίδιο του το σπίτι χωρίς ίχνος εισαγγελικής νομιμοποίησης.
Ιδού λοιπόν το έργο Χρυσοχοΐδη-Μητσοτάκη.
Ιδού λοιπόν ποιος κατέχει στην Ελλάδα τα πνευματικά δικαιώματα εκπροσώπησης του Γκέμπελς".

Δείτε την ανάρτηση του Τομεάρχη Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 19-12-2019 από directNEWS.gr

 


Τελευταίες Ειδήσεις