Logo

Φιάσκο της Αστυνομίας: Δεν βρέθηκαν αποτυπώματα των παιδιών του σκηνοθέτη στην κατάληψη



 
 

Με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο επιβεβαιώθηκε αυτό που βροντοφώναζε από την πρώτη στιγμή ο σκηνοθέτης Δημήτρης Ινδαρές πως ο ίδιος και τα δύο του παιδιά δεν είχαν σχέση με την κατάληψη της οδού Ματρόζου στο Κουκάκι.

Τα αποτελέσματα των εργαστηρίων της Αστυνομίας που εξέτασαν τα αποτυπώματα που βρέθηκαν στις τρεις καταλήψεις κτιρίων στο Κουκάκι, είναι αποκαλυπτικά: Πουθενά δεν βρέθηκαν αποτυπώματα των δύο παιδιών του σκηνοθέτη.

Διαψεύδονται δηλαδή οι ισχυρισμοί των υπευθύνων της αστυνομικής επιχείρησης ότι τα παιδιά του σκηνοθέτη ήταν στο κτίριο της κατάληψης και στη συνέχεια πήγαν στην ταράτσα του σπιτιού τους όπου και συνελήφθησαν μαζί με τον πατέρα τους.

Ταυτοποιήθηκαν αποτυπώματα 4 προσώπων

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Σκάι, από τα αποτυπώματα που είχαν εντοπιστεί στα κτίρια των καταλήψεων στο Κουκάκι, ταυτοποιήθηκαν τέσσερα άτομα. Πρόκειται για έναν 37χρονο αντιεξουσιαστή γνωστό των αρχών, μια 25χρονη Ιταλίδα που είχε συλληφθεί για επίθεση σε ομάδα ΟΠΚΕ στην Ομόνοια, μια 17χρονη που είχε συλληφθεί σε ένα από τα κατηλειμμένα κτίρια καθώς και έναν 40χρονο σεσημασμένο για υποθέσεις ναρκωτικών.

Πάντως, σε καμία περίπτωση δεν ταυτοποιήθηκαν τα αποτυπώματα των δύο γιων του σκηνοθέτη που μαζί με τον πατέρα τους έπεσαν θύματα ακραίας αστυνομικής βίας, μπροστά στα μάτια της μητέρας τους.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 4-1-2020 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις