Logo

Αποτελέσματα αναζήτησης για "Ινδαρες"


 

Με τις καταθέσεις μαρτύρων υπεράσπισης αλλά και τις απολογίες του Δημήτρη Ινδαρέ και του γιου του, συνεχίστηκε στο Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων, η δίκη του σκηνοθέτη και των γιων του, οι οποίοι είχαν ξυλοκοπηθεί άγρια από αστυνομικούς μέσα στο σπίτι τους στο Κουκάκι τον Δεκέμβριο του 2019.


 

«Είναι ένας πόλεμος κάτω από την πόρτα μας. Εξαιτίας αυτής της γειτνίασης είναι σαν να πολιορκείται και το δικό μας σπίτι" ανέφερε ο σκηνοθέτης Δημήτρης Ινδαρές λίγες ώρες μετά την περιπέτεια του, όταν συνελήφθη ο ίδιος και οι δύο του γιοι στην ταράτσα του σπιτιού του, από πάνοπλους αστυνομικούς.


 

Αρνείται τις κατηγορίες που προσάπτουν στον ίδιο και τους δύο του γιους, ο σκηνοθέτης Δημήτρης Ινδαρές, στις πρώτες δηλώσεις του μετά την περιπέτεια που έζησε με την έφοδο των αστυνομικών στο σπίτι του στην οδό Ματρόζου στο Κουκάκι.


 

Αθώοι λόγω αμφιβολιών κρίθηκαν τελικά από το Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων ο σκηνοθέτης Δημήτρης Ινδαρές και οι δύο γιοι του, για τα επεισόδια που σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια εκκένωσης κατάληψης, δίπλα από το σπίτι τους επί της οδού Ματρώζου στο Κουκάκι, το Δεκέμβριο του 2019.


 

Αναβίωσε σήμερα στο Τριμελές Εφετείο της Αθήνας η βία που επέδειξαν το Δεκέμβριο του 2019 οι αστυνομικές δυνάμεις στην προσπάθειά τους να εκικενώσουν κατάληψη στο Κουκάκι.


 

Με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο επιβεβαιώθηκε αυτό που βροντοφώναζε από την πρώτη στιγμή ο σκηνοθέτης Δημήτρης Ινδαρές πως ο ίδιος και τα δύο του παιδιά δεν είχαν σχέση με την κατάληψη της οδού Ματρόζου στο Κουκάκι.



 

Τα λόγια του σκηνοθέτη Δημήτρη Ινδαρέ, τη στιγμή της σύλληψης του ίδιου και των δύο του γιων στην ταράτσα του σπιτιού τους που βρίσκεται δίπλα στην κατάληψη της Ματρόζου, είδαν το φως της δημοσιότητας.


 

Στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας παραπέμφθηκαν για να δικαστούν, μετά την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος τους, οι 9 συλληφθέντες - ανάμεσά τους ο σκηνοθέτης Δημήτρης Ινδαρές και οι δύο γιοι του - κατά την επεισοδιακή εκκένωση καταλήψεων την Τετάρτη στο Κουκάκι.


 

Στην «αντεπίθεση» αναμένεται να περάσει η οικογένεια Ινδαρέ καθώς αναμένεται να καταθέσει μήνυση εναντίον των ΜΑΤ για παράνομη βία και πρόκληση σωματικής βλάβης, μετά τις κατηγορίες που της απέδωσε η αστυνομία για σχέσεις με την κατάληψη της οδού Ματρόζου στο Κουκάκι