Logo

Αποτελέσματα αναζήτησης για "Ταξιάρχαι"


 

Απρίλιος 2020. Στην ιδιωτική κλινική του Περιστερίου, ασθενοφόρα παραλαμβάνουν άρον-άρον ηλικιωμένους ασθενείς. Ο ιός έχει απλωθεί στους ορόφους, οι αιμοκαθαιρόμενοι έχουν εκτεθεί στον κορονοϊό και πρέπει να απομακρυνθούν επειγόντως. Τελικά, 35 άνθρωποι βρίσκονται μολυσμένοι. 13 από αυτούς σύντομα καταλήγουν.


 

Για κακούργημα διώκονται οι υπεύθυνοι οι γιατροί της ιδιωτικής κλινικής «Ταξιάρχαι», στο Περιστέρι, μετά την προκαταρκτική εξέταση που διενήργησε ο εισαγγελέας Πρωτοδικών, Νίκος Αντωναράκος.


 

Πέντε στελέχη της κλινικής «Ταξιάρχαι» στο Περιστέρι, όπου τον περασμένο Απρίλιο εντοπίστηκαν κρούσματα του κοροναϊού, με κάποιους εκ των ασθενών να χάνουν τη ζωή τους, καλούνται από τον εισαγγελέα ως ύποπτα για την τέλεση του κακουργήματος της παραβίασης  των μέτρων για την πρόληψη μεταδοτικών ασθενειών. 



 

Δύο στελέχη του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας κατέθεσαν σήμερα, Τρίτη, στον εισαγγελέα Πρωτοδικών, Νίκο Αντωναράκο, στο πλαίσιο της κατεπείγουσας έρευνας που διενεργεί για τα κρούσματα κοροναϊού στις κλινικές "Ταξιάρχαι" στο Περιστέρι και "Κασταλία" στα νότια προάστια.


 

Ο λοιμωξιολόγος Δημήτρης Τσιόδρας, την Παρασκευή, κατά την καθιερωμένη ενημέρωση για την πορεία του κοροναϊού στη χώρα μας, αναφέρθηκε στα κρούσματα που εντοπίστηκαν στην Γενική Κλινική «Ταξιάρχαι» στο Περιστέρι επισημαίνοντας ότι πρόκειται για σημαντικό ζήτημα. 


 

Στο μικροσκόπιο του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Νικόλαου Αντωναράκου βρέθηκε η κλινική "Ταξιάρχαι" στο Περιστέρι όπου έχασαν τη ζωή τους τρεις ασθενείς από τον κοροναϊό, ενώ νοσούν ακόμα 37 ασθενείς και εργαζόμενοι.


 

Αναστάτωση έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ώρες στις υγειονομικές υπηρεσίες, μετά την επιβεβαίωση πολλών κρουσμάτων κοροναϊού αλλά και δύο νεκρών στην ιδιωτική κλινική ''Ταξιάρχαι'' στο Περιστέρι και το θάνατο τροφίμου της κλινικής "Κασταλια", προκαλώντας και την παρέμβαση του προϊσταμένου της Εισαγγελίας ...



 

Στους 162 ανέβηκε ο αριθμός των νεκρών στην Ελλάδα από τις επιπλοκές που προκαλεί ο κορονοϊός.

Δύο γυναίκες ασθενείς οι οποίες νοσηλεύονταν στο ΝΙΜΤΣ, άφησαν τα ξημερώματα του Σαββάτου την τελευταία τους πνοή, μετά από μάχη με τον ιό.