Logo

Παιδεραστής του Ρεθύμνου: Δεν παραβίασα κανέναν όρο υποστηρίζει ο Ν. Σειραγάκης



 
 

Ενώπιον του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Γρεβενών παρουσιάστηκε το πρωί της Πέμπτης ο 56χρονος Νίκος Σειραγάκης, ο αποκαλούμενος ως παιδεραστής του Ρεθύμνου, ο οποίος αποφυλακίστηκε αλλά συνελήφθη λίγα 24ωρα αργότερα στη Θεσσαλονίκη, λόγω παραβίασης όρου με τον οποίο αποφυλακίστηκε.

Σύμφωνα με την δικηγόρο του Κυριακή Πακιρτζίδου, ο πελάτης της υποστήριξε ότι δεν παραβίασε κανέναν από τους όρους που του είχαν επιβληθεί κατά την υπό όρους αποφυλάκιση του και την διαμονή του στην Θεσσαλονίκη.

Αρχικά είχε δηλώσει ως διεύθυνση κατοικίας την επαγγελματική στέγη του αδελφού του στην Καλαμαριά, αναζητώντας και εντοπίζοντας στη συνέχεια κατάλληλη στέγη για μόνιμη εγκατάσταση εκτός του συγκεκριμένου δήμου. Μάλιστα υποστηρίζει ότι ενημέρωσε για αυτήν την εξέλιξη τις αρμόδιες διωκτικές αρχές.

Όπως είπε η συνήγορος του, κατατέθηκαν όλα τα στοιχεία που αποδεικνύουν τους ισχυρισμούς του εντολέα της.

Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Γρεβενών πρόκειται να αποφασίσει εάν θα ανακληθεί η προηγούμενη απόφαση για την υπό όρους απόλυσή του από τις φυλακές.

Σύμφωνα με το star-fm.gr, ο 56χρονος φέρεται να είπε κατά τη διαδικασία της αυτοπρόσωπης εμφάνισης του ενώπιον του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Γρεβενών, πως εάν επιστρέψει στις φυλακές, «δεν θα υπάρχει επιστροφή».

Υπενθυμίζεται πως ο πρώην προπονητής μπάσκετ Νίκος Σειραγάκης είχε καταδικαστεί αθροιστικά σε 401 χρόνια κάθειρξης (με ανώτατο όριο κράτησης τα 20 έτη) για ασέλγεια εις βάρος 36 αγοριών - αθλητών του στο Ρέθυμνο Κρήτης. Αποφυλακίστηκε στις 22 Απριλίου 2020, έχοντας εκτίσει 8,5 χρόνια της ποινής του και κάνοντας χρήση και των ευεργετικών διατάξεων που αφορούν τις ημέρες εργασίας του εντός των φυλακών.

Η αίτηση αποφυλάκισης του είχε γίνει δεκτή με βούλευμα και ήταν υποχρεωμένος να διαμένει εντός του Δήμου Καλαμαριάς, αλλά εντοπίστηκε από αστυνομικούς να κυκλοφορεί στην περιοχή της Μενεμένης.

 ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 28-5-2020 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά