Logo

Προφυλακίστηκαν μητέρα και κόρη για τη δολοφονία του 49χρονου στον Εύοσμο



 
 

Την προφυλάκιση της 45χρονης μητέρας και της 18χρονης κόρης της για τη δολοφονία του 49χρονου ταξιτζή, στον Εύοσμο, αποφάσισαν ο 6ος Τακτικός Ανακρικής και ο Εισαγγελέας Θεσσαλονίκης.

Οι δύο γυναίκες απολογήθηκαν νωρίτερα για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και για παραβάσεις του νόμου περί όπλων.

Στις απολογίες τους οι δύο κατηγορούμενες ανέφεραν ότι το θύμα τις κακοποιούσε, ενώ υποστήριξαν ότι βίαζε την κόρη από την ηλικία των 14 ετών.

Σύμφωνα με τους δικηγόρους τους, η 45χρονη ανέφερε στον Ανακριτή:

"Δεν γνώριζα. Η κόρη μου δεν με είχε ενημερώσει ποτέ. Τα χαράματα εκείνης της ημέρας έμαθα τι γίνεται και για την απόφαση της κόρης μου να δώσει τέλος στο μαρτύριο της».

Η κόρη ανέφερε: «Είμαι θύμα βιασμού από την Β’ Γυμνασίου μέχρι την Τετάρτη (10/6). Με βίαζε τακτικά, όταν έλειπε η μητέρα μου».

Η 18χρονη που είναι πρωταθλήτρια του Kickboxing, κατάφερε 21 μαχαιριές στο λαιμό και στο πρόσωπο του πατέρα της, ευρισκόμενη σε κατάσταση αμόκ.

Η μητέρα της, πρώην σύζυγος του θύματος φέρεται ότι συμμετείχε ενεργά στο έγκλημα. Μάλιστα κατά την προανάκριση, ανέφερε ότι η κόρη τους δεν σταματούσε να τον μαχαιρώνει ακόμη και όταν αυτός πέθανε.

Επίσης, επικαλέστηκαν και κάποιες οικονομικές διαφορές.

Οι κατηγορούμενες σκότωσαν τον 49χρονο μέσα στο σπίτι του. Τον ακινητοποίησαν και τον μαχαίρωσαν πολλές φορές στον τράχηλο.

Μετά τη δολοφονία αλλοίωσαν τη σκηνή του εγκλήματος και πέταξαν το μαχαίρι που χρησιμοποιήσαν σε φρεάτιο όμβριων υδάτων στην ανατολική Θεσσαλονίκη το οποίο βρέθηκε και κατασχέθηκε ως πειστήριο.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 19-6-2020 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά