Logo

Στις φυλακές Κορυδαλλού οδηγήθηκε η Ρούλα Πισπιρίγκου [βίντεο]



 
 

Στις φυλακές Κορυδαλλού οδηγήθηκε το πρωί της Τρίτης από τα κρατητήρια της ΓΑΔΑ η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία κρίθηκε προφυλακιστέα μετά τη χθεσινή απολογία της για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας.

Η 33χρονη θα κρατηθεί για δύο εικοσιτετράωρα σε απομόνωση ώστε να υποβληθεί σε τεστ για τον κορονοϊό.

Στη συνέχεια θα μεταφερθεί στην ΣΤ΄ πτέρυγα των φυλακών, στο ένα από τα δύο κελιά που έχουν ειδικά διαμορφωθεί για περιπτώσεις γυναικών που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα ασφάλειας.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Γενική Γραμματεία Αντεγκληματικής Πολιτικής, το κελί που διαμορφώθηκε ειδικά για την κράτηση της 33χρονης βρίσκεται στην ειδική πτέρυγα των γυναικείων φυλακών, όπου κρατούνται και οι έγκλειστοι για εγκλήματα τρομοκρατίας, αλλά είναι ατομικό και σε πλήρη απομόνωση και θα προαυλίζεται μόνη της, προκειμένου να βρίσκεται σε απόλυτα ασφαλές περιβάλλον και να μπορεί να βλέπει μόνο τον δικηγόρο της.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου, χαρακτήρισε χθες κατά την απολογία της «εξωπραγματική και επονείδιστη» την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση που της αποδίδεται για την κόρη της Τζωρτζίνας, επιμένοντας ότι είναι αθώα.

Ο βασικός ισχυρισμός της ήταν ότι δεν χορήγησε εκείνη την κεταμίνη στην μικρή Τζωρτζίνα, αλλά οι γιατροί κατά τη διασωλήνωσή της στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού».

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 5-4-2022 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά