Logo

Εντοπίστηκαν κι άλλα προϊόντα ''μαϊμού'' του σούπερ μάρκετ ''Αρβανιτίδης''



 
 

arvanitidhs 31-5-2013Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για το σκάνδαλο με τα προϊόντα "μαϊμού" της αλυσίδας σούπερ μάρκετ "Αρβανιτίδης", που έχει...

συγκλονίσει τη Βόρεια Ελλάδα.

Όπως ανακοίνωσαν την Παρασκευή οι διωκτικές αρχές, μετά τις δύο αποθήκες στο Λάκκωμα Χαλκιδικής, στις οποίες παρασκευάζονταν απομιμητικά προϊόντα απορρυπαντικών, εντοπίστηκαν την Πέμπτη στην ίδια περιοχή επιπλέον 1.032 πλήρεις φιάλες υγρού απομιμητικού απορρυπαντικού.

Μάλιστα, στην ανακοίνωση επισημαίνεται, ότι μετά τα νέα στοιχεία ο Γ΄ τακτικός ανακριτής Θεσσαλονίκης εξέδωσε εντάλματα σύλληψης σε βάρος του 52χρονου ιδιοκτήτη της υπεραγοράς τροφίμων, Χαρίλαου Αρβανιτίδη - είναι αδελφός του προέδρου της ΠΑΕ Βέροιας, Γιώργου Αρβανιτίδη - ενός 45χρονου συνεργού του και ενός 33χρονου αλλοδαπού.

Αναλυτικότερα, στην ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης αναφέρονται για την υπόθεση τα εξής:

«Συνεχιζόμενης της αστυνομικής έρευνας, σχετικά με υπόθεση εντοπισμού δύο αποθηκών στο Λάκκωμα Χαλκιδικής στις οποίες παρασκευάζονταν απομιμητικά προϊόντα απορρυπαντικών και σύλληψης 52χρονου ιδιοκτήτη υπεραγοράς τροφίμων, 45χρονου συνεργού του και 33χρονου αλλοδαπού, εντοπίσθηκαν χθες (30-05-2013) στην ίδια περιοχή επιπλέον (1.032) πλήρεις φιάλες υγρού απομιμητικού απορρυπαντικού.

Ειδικότερα, απογευματινές ώρες χθες (30-05-2013), εντοπίστηκε από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καλλικράτειας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χαλκιδικής, κρυμμένο σε ρέμα στην περιοχή Λάκκωμα Χαλκιδικής, ένα Ι.Χ.Φ αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του 45χρονου, εντός του οποίου υπήρχαν αποθηκευμένες (1.032) πλήρεις φιάλες υγρού απομιμητικού απορρυπαντικού, οι οποίες και κατασχέθηκαν.

Επίσης, κατασχέθηκε και το Ι.Χ.Φ αυτοκίνητο ως μέσο μεταφοράς και απόκρυψης απομιμητικών προϊόντων.

Σύμφωνα με αρμόδιο υπάλληλο της παθούσας εταιρίας παραγωγής του συγκεκριμένου απορρυπαντικού προϊόντος, οι εν λόγω φιάλες είναι εξ ολοκλήρου πλαστές, φέρουν πλαστές ετικέτες και αμφιβόλου ποιότητας περιεχόμενο. Επίσης, η οικονομική ζημία που θα προκαλούνταν από την πώληση αυτών υπολογίζεται στις 11.400 ευρώ.

Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, σχηματίσθηκε εκ νέου δικογραφία κακουργηματικής μορφής σε βάρος του 52χρονου ιδιοκτήτη υπεραγοράς τροφίμων, του 45χρονου συνεργού του και του 33χρονου αλλοδαπού, για παραβάσεις των Νόμων «Περί Σημάτων», «Περί Αθέμιτου Ανταγωνισμού» και «Πλαστογραφία».

Συνεπεία των ανωτέρω, εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης από τον Γ΄ Τακτικό Ανακριτή Θεσσαλονίκης σε βάρος των προαναφερομένων, δυνάμει των οποίων εντοπίσθηκαν και συνελήφθησαν σήμερα (31-05-2013) μεσημβρινές ώρες από τους αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.»

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 31-5-2013 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις