Logo

main article image1
 
 

Ειδήσεις



Αστυνομικά - Δικαστικά - Παρασκήνια


 

Σε συνολική ποινή φυλάκισης 32 μηνών, με 3ετή αναστολή, καταδικάστηκε από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Θεσσαλονίκης 67χρονος που πυροβόλησε και σκότωσε με κυνηγετική καραμπίνα τον 32χρονο γιο του, ύστερα από οικογενειακό επεισόδιο, τον Απρίλιο του 2020, στο οικογενειακό σπίτι όπου διέμεναν, στην Πυλαία.


 

Σε οργανωμένη επειχείρηση αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών σε συνεργασία με την Ε.Κ.Α.Μ. και την  Ο.Π.Κ.Ε συνελήφθησαν 5 Έλληνες και Αλβανοί, που διακινούσαν μεγάλες ποσότητες ηρωίνης σε περιοχές της Αθήνας.


 

Στη δίκη για τη Folli-Follie η εισαγγελέας της έδρας ζήτησε την απαλλαγή όλων των κατηγορουμένων για το αδίκημα της εγκληματικής οργάνωσης και για αυτό της απάτης. Στην αγόρευσή της, η εισαγγελική λειτουργός ζήτησε την πλήρη απαλλαγή της Αικατερίνης Κουτσολιούτσου και 6 κατηγορουμένων για όλα τα αδικήματα.


 

Κεκλεισμένων των θυρών πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Πειραιά η δίκη του Ιρανού Σερίφι Ζιντάστι, ο οποίος κατηγορούνταν για τη μεταφορά των 2,1 τόνων ηρωίνης (3 τόνοι σύμφωνα με νεότερες ασφαλείς πληροφορίες) με το πλοίο “Noor 1” τον Ιούνιο του 2014 στην Ελευσίνα, καθώς έχει ήδη δολοφονηθεί ...


 

Στη φυλακή θα οδηγηθεί το ζευγάρι, με καταγωγή από το Νεπάλ, μετά την απολογία του για το θάνατο του νεογέννητου παιδιού τους που βρέθηκε πεταμένο σε σκουπίδια στην Βραυρώνα πριν από λίγες ημέρες.



 

Σε συνολική ποινή κάθειρξης 23 ετών καταδικάστηκε από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης, 50χρονος που κακοποιούσε σεξουαλικά την 10χρονη ανιψιά του.


 

Αναφορά στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Γεωργία Αδειλήνη θα καταθέσουν οι δικηγόροι της μητέρας και της αδελφής της Κυριακής Γρίβα, που δολοφονήθηκε έξω από το Τμήμα Αγίων Αναργύρων.


 

Ισχυρές δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. εισέβαλαν το πρωί της Τρίτης στη Νομική Σχολή, για εκκένωση της κατάληψης υπέρ της Παλαιστίνης. Λίγη ώρα αργότερα, η κατάληψη έληξε με την αστυνομία να προχωρά σε 27 προσαγωγές.