Logo

Συνελήφθη ο ντράμερ των AC/DC, Φιλ Ραντ - Κατηγορείται για απόπειρα φόνου [βίντεο+φωτο]



 
 

Phil Rudd 6-11-2014Ο ντράμερ του θρυλικού ροκ συγκροτήματος AC/DC, Φιλ Ραντ, κατηγορείται ότι προσέλαβε εκτελεστή για να δολοφονήσει...

δύο ανθρώπους το Σεπτέμβριο.

O 60χρονος ντράμερ συνελήφθη στο σπίτι που διαμένει στη Νέα Ζηλανδία και λίγη ώρα αργότερα αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση, ενώ η απολογία του έχει οριστεί για τις 27 Νοεμβρίου.

Ο Φιλ Ραντ -που το πραγματικό όνομα του είναι Φιλ Γουίτσκε - συνελήφθη ύστερα από πληροφορία που έλαβε η αστυνομία από πολίτη και στη συνέχεια πραγματοποίησε έφοδο στο σπίτι του στην πόλη Ταουράνγκα όπου ζει απ' το 1983.

Ο 60χρονος μουσικός κατηγορείται επίσης για απειλή κατά της ζωής κατά τρίτων και για κατοχή ναρκωτικών (κάνναβης και μεθαμφεταμίνης), ενώ σε περίπτωση που καταδικαστεί αντιμετωπίζει το ενδεχόμενο φυλάκισης έως και 10 χρόνια.

Τέσσερα χρόνια πριν μάλιστα, το 2010, στο Φιλ Ραντ είχε επιβληθεί χρηματικό πρόστιμο ύστερα από την καταδίκη του για κατοχή και πάλι, ναρκωτικών ουσιών.

Να σημειωθεί παράλληλα, ότι για τις 2 Δεκεμβρίου έχει ανακοινωθεί, από την Columbia Records, η κυκλοφορία του νέου στούντιο άλμπουμ του θρυλικού συγκροτήματος, με τίτλο "Rock or Bust".

Phil Rudd2 6-11-2014

Phil Rudd3 6-11-2014

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 6-11-2014 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις