Logo

Αποτελέσματα αναζήτησης για "Μάριος Παπαγεωργίου"


 

Η ελπίδα της μητέρας του Μάριου Παπγεωργίου ότι θα έθαβε το παιδί της με αξιοπρέπεια έσβησε μετά την εξέταση των ανθρώπινων οστών που εντοπίστηκαν από ομάδα σπηλαιολόγων στα Δερβενοχώρια.


 

Ο εντοπισμός ανθρώπινων οστών μέσα σε σπηλιά σε ένα από τα Δερβενοχώρια τη Στεφάνη Βοιωτίας δεν αποκλείεται να αποτελεί εξέλιξη που θα σημάνει το τέλος των αναζητήσεων της σορού του Μάρου Παπαγεωργίου, ο οποίος απήχθη και δολοφονήθηκε πριν δέκα χρόνια αλλά το ττώμα του δεν βρέθηκε ποτέ.


 

Την οργή των συγγενών του Μάριου Παπαγεωργίου προκάλεσε η απολογία ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Εφετείου της Αθήνας του 73χρονου που φέρεται ως «εγκέφαλος» της απαγωγής και της δολοφονίας του 26χρονου φοιτητή.


 

Ελεύθεροι με την επιβολή περιοριστικών όρων αφέθηκαν μετά τις απολογίες τους οι δύο κατηγορούμενοι για εμπλοκή τους στην υπόθεση της αρπαγής και δολοφονίας του 26χρονου φοιτητή Μάριου Παπαγεωργίου, τον Αύγουστο του 2102.


 

Ένας Καναδός ερευνητής, είναι έτοιμος να ολοκληρώσει το παζλ της υπόθεσης απαγωγής και δολοφονίας του Μάριου Παπαγεωργίου, καθώς βρίσκεται πολύ κοντά στον εντοπισμό της τοποθεσίας που βρίσκεται η σορός του άτυχου νέου. 


 

Εκατοντάδες καλλιτέχνες, δημιουργοί και εργαζόμενοι στον ευρύτερο χώρο του πολιτισμού καταγγέλλουν την κυβέρνηση ότι ενώ μέσω της πανδημίας του κοροναϊού  δεν έχει κάνει μέχρι σήμερα τίποτα για την πραγματική τους στήριξη.


 

Το Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας που εκδικάζει σε δεύτερο βαθμό την υπόθεση της απαγωγής και δολοφονίας του Μάριου Παπαγεωργίου πριν από επτά χρόνια δεν εξέδωσε σήμερα Τετάρτη, όπως αναμενόταν, την απόφασή του. 



 

Δύο αστυνομικοί, οι οποίοι είχαν κεντρικό ρόλο στις έρευνες για την εξαφάνιση του Μάριου Παπαγεωργίου, καταθέτοντας στη δίκη για την δολοφονία και την απαγωγή του χαρακτήρισαν τον βασικό κατηγορούμενο στην υπόθεση «εγκληματικό νου και παθολογικό ψεύτη».


 

Η μητέρα του 26χρονου φοιτητή, Μάριου Παπαγεωργίου, δεν κατάφερε να συγκρατηθεί όταν την Δευτέρα 12 Νοεμβρίου βρέθηκε αντιμέτωπη στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας με τον βασικό κατηγορούμενο για τη δολοφονία του γιου της, τον Αύγουστο του 2012.