Logo

Αποτελέσματα αναζήτησης για "Κάρπαθο"





 

Ποινή κάθειρξης 11 ετών επέβαλε χθες το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Ρόδου σε έναν 25χρονο Πακιστανό, κάτοικο Πηγαδίων Καρπάθου, που κρίθηκε ένοχος για βιασμό και για τέλεση γενετήσιων πράξεων (αποπλάνηση) με ανήλικη που δεν έχει συμπληρώσει τα 12 έτη κατ’ εξακολούθηση, ενώ του αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό της καλής συμπεριφοράς ...


 

Το γύρο του Διαδικτύου κάνει το βίντεο από μουσικό event στο... νεκροταφείο της Καρπάθου.

Ηχεία, φωτορυθμικά και μουσική που δονούσε στους ρυθμούς της μία ολόκληρη περιοχή ήταν τα συστατικά του πάρτι για τη γιορτή του Αγίου Νικολάου που προκάλεσε αντιδράσεις. 


 

Εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας εισήλθε χθες, όπου και παραμένει ακόμα,  το τουρκικό ερευνητικό σκάφος Oruc Reis με τα βοηθητικά σκάφη και μονάδες του τουρκικού Ναυτικού. Για την κατάσταση ενημερώνει σήμερα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης τους αρχηγούς των κομμάτων της αντιπολίτευσης .


 

Παρατείνονται τα περιοριστικά μέτρα στην Ξάνθη για τον περιορισμό διασποράς του κοροναϊού.

Λόγω των επιδημιολογικών δεδομένων της περιοχής, με εντολή του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκου Χαρδαλιά και με απόφαση του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, Βασίλειου Παπαγεωργίου, αποφασίστηκε η παράταση ...


 

Ημέρα πένθους και μνήμης σήμερα για την Πολεμική μας Αεροπορία, καθώς συμπληρώθηκαν 14 χρόνια από τον θάνατο του σμηναγού Κώστα Ηλιάκη που έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια αερομαχίας, όταν τουρκικό μαχητικό διεμβόλισε το F-16 στο οποίο επέβαινε.