Logo

Αποτελέσματα αναζήτησης για "Μαρκέλλα"


 

Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης επέβαλε ποινή κάθειρξης 21 ετών και 7 μηνών στην 34χρονη για την υπόθεση αρπαγής και σεξουαλικής κακοποίησης της 10χρονης Μαρκέλλας.


 

Άρχισε η αποδεικτική διαδικασία ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Θεσσαλονίκης που εκδικάζει την υπόθεση αρπαγής και σεξουαλικής κακοποίησης της 10χρονης Μαρκέλλας από την Τούμπα τον Ιούνιο του 2020. 


 

Ξεκινησε την Τετάρτη στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο και διακόπηκε για αύριο Πέμπτη, η δίκη της 34χρονης κατηγορούμενης για την απαγωγή και σεξουαλική κακοποίηση, ύστερα από χορήγηση ψυχοτρόπων ουσιών, της μικρής Μαρκέλλας από την Τούμπα. Θεσσαλονίκης. 


 

Στις 24 Νοεμβρίου θα εκδικαστεί από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης η υπόθεση της 34χρονης που κατηγορείται για την αρπαγή και σεξουαλική κακοποίηση 10χρονης μαθήτριας, Μαρκέλλας τον Ιούνιο του 2020.


 

Δεύτερο πρόσωπο, εκτός από την 34χρονη βασική κατηγορούμενη και ήδη προφυλακισμένη, εμπλέκεται στην πολύκροτη υπόθεση αρπαγής και σεξουαλικής κακοποίησης της 10χρονης Μαρκέλλας πέρσι τον Ιούνιο στη Θεσσαλονίκη.


 

Να παραπεμφθεί σε δίκη ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου, η 34χρονη που κρατείται για την απαγωγή της 10χρονης Μαρκέλλας, στη Θεσσαλονίκη, τον περασμένο Ιούνιο, προτείνει στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών η εισαγγελέας Πρωτοδικών που χειρίζεται την υπόθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο.



 

Τη δική της εκδοχή ως προς τους λόγους που απήγαγε την 10χρονη Μαρκέλλα, έδωσε στην απολογία της η 33χρονη που κατηγορείται για την απαγωγή του κοριτσιού στη Θεσσαλονίκη.


 

Ένα 14χρονο αγόρι επιχείρησαν να απαγάγουν δύο Βούλγαροι στον Πύργο.

Η παραλίγο νέα υπόθεση αρπαγής παιδιού, μετά την απαγωγή της 10χρονης Μαρκέλλας στη Θεσσαλονίκη, σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης.


 

Έναν άνδρα που βρισκόταν στο δωμάτιο που την κρατούσε η 33χρονη κατηγορούμενη για την αρπαγή της περιέγραψε στις αρχές και στον αδελφό της η 10χρονη Μαρκέλλα.