Logo

Αποτελέσματα αναζήτησης για "Ειρήνη Τζίβα"


 

Η εισαγγελέας Πειραιά, Ειρήνη Τζίβα, με διάταξή της απαγόρευσε την  έξοδο από τη χώρα στον επιχειρηματία, Βαγγέλη Μαρινάκη και στους τρεις συγκατηγορουμένους του που διώκονται σε βαθμό κακουργήματος στην υπόθεση των εμβασμάτων για το πλοίο Noor 1.


 

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης αναμένεται μετά τις γιορτές να δώσει εξηγήσεις  στην εισαγγελέα Πειραιά, Ειρήνη Τζίβα,  η οποία τον έχει καλέσει ως ύποπτο διάπραξης αδικημάτων στα πλαίσια της έρευνας που διεξάγει για την τέλεση κακουργημμάτων και την τυχόν σύνδεσή τους με την υπόθεση του ναρκόπλοιου «Noor 1».


 

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης κλήθηκε ως ύποπτος διάπραξης αδικημάτων από την εισαγγελέα Πειραιά, Ειρήνη Τζίβα, στα πλαίσια της έρευνας που διενεργεί για την τέλεση κακουργημάτων και την τυχόν σύνδεσή τους με την υπόθεση του ναρκόπλοιου «Noor 1».


 

Υπό εικοσιτετράωρη φύλαξη βρίσκεται πλέον η αντεισαγγελέας Εφετών Πειραιά Ειρήνη Τζίβα. Οι ύποπτες κινήσεις που καταγράφηκαν έξω από το διαμέρισμα της εισαγγελικής λειτουργού η οποία διενεργεί έρευνα για διάπραξη κακουργημάτων και την τυχόν σύνδεσή τους με «βρομερά απόνερα» του ναρκόπλοιου «Noor 1» κινητοποίησαν ...


 

Η εισαγγελέας Πειραιά, Ειρήνη Τζίβα, με επιστολή της προς τον αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας κάνει λόγο  για ύποπτες κινήσεις που αντελήφθη εντός της πολυκατοικίας όπου διαμένει και οι οποίες έχουν καταγραφεί από κάμερα ασφαλείας. 


 

Με συνοπτικές διαδικασίες, χωρίς καν να κληθού σε απολογίες, κλείνει η δικογραφία σε βάρος του εφοπλιστή, ιδιοκτήτη μέσων ενημέρωσης και του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη και συνεργατών του ως προς την εμπλοκή τους στην χρηματοδότηση της μεταφοράς 2,1 τόνων ηρωίνης με το πλοίο «Noor 1».


 

Έπειτα από δυόμισι χρόνια που βρισκόταν σε τέλμα, άρχισε να κινείται η δικογραφία για την εμπλοκή του εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη στη μεταφορά 2,1 τόνων ηρωίνης με το πλοίο «Noor 1», καθώς το προηγούμενο δεκαήμερο ο ανακριτής Διαφθοράς Πειραιά Ιωάννης Πετρόπουλος, που χειρίζεται την υπόθεση, πήρε καταθέσεις-εξπρές εν μέσω ...


 

Με παρέμβαση του Αρείου Πάγου και με καθυστέρηση δύο ετών δόθηκε το “πράσινο φως” και θα καταθέσει ο μάρτυρας Βασίλης Γεωργιάδης για την πολύκροτη υπόθεση της μεταφοράς 2,1 τόνων ηρωίνης με το πλοίο “Noor 1” στο πλαίσιο της δεύτερης δικογραφίας στην οποία εμπλέκονται ο εφοπλιστής Βαγγέλης Μαρινάκης και συνεργάτες του.


 

Απορρίφθηκε από το Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο του Αρείου Πάγου η αίτηση του Ανακριτή Διαφθοράς Πειραιά Ιωάννη Πετρόπουλου για μετάθεση του στα δικαστήρια της Χαλκίδας όπου και διαμένει. 


 

Αιχμές σε βάρος δικαστικών λειτουργών και εκκρεμείς δικαστικές υποθέσεις, αφήνει η ηγεσία του Αρείου Πάγου, ανήμερα των κρίσεων των δικαστικών λειτουργών από την ηγεσία του ανώτατου δικαστηρίου της χώρας.