Logo

Αποτελέσματα αναζήτησης για "Sonak"


 

Ομόφωνα αθώοι κρίθηκαν από το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων όλοι οι κατηγορούμενοι  για την προμήθεια του ηλεκτρονικού συστήματος Sonak, του αποκαλούμενου και «ηλεκτρονικού πολέμου».


 

Την απαλλαγή του επιχειρηματία Θωμά Λιακουνάκου και άλλων 16 προσώπων που κατηγορούνται για την προμήθεια του συστήματος «Ηλεκτρονικός Πόλεμος» στο στρατό ξηράς, πρότεινε ο εισαγγελέας της έδρας του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθήνας, Ι. Κούτρας.


liakounakos 7-7-2016
 

Στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων παραπέμπονται ο επιχειρηματίας Θωμάς Λιακουνάκος και άλλοι 16 κατηγορούμενοι για την υπόθεση της προμήθειας του ηλεκτρονικού συστήματος Sonak του στρατού ξηράς. Σύμφωνα με το υπ' αριθμ. 1142 βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών, ο επιχειρηματίας...


liakounakos 16-9-2015
 

Η εισαγγελέας Εφετών, Γεωργία Τσατσάνη, με πρότασή της προς το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο ζητά να παραπεμφθούν σε δίκη για κακούργημα συνολικά 18 άτομα, ανάμεσά τους ο επιχειρηματίας Θωμάς Λιακουνάκος, και ο πρώην διευθυντής Εξοπλισμών Αντώνης Κάντας για την εμπλοκή τους στo σκάνδαλο...




 

Την απαλλαγή όλων των κατηγορουμένων αποφάσισε ομόφωνα το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Αθηνών όπου εκδικαζόταν η υπόθεση των αντισταθμιστικών ωφελημάτων από την αγορά των ελικοπτέρων τύπου Apache το 2003, από την αμερικανική Boeing.


 

Το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Αθήνας κήρυξε την Πέμπτη αθώους και τους τέσσερις τους κατηγορουμένους για τα αντισταθμιστικά ωφελήματα από τη σύμβαση για την προμήθεια  των ελικοπτέρων Chinook, υπόθεση που φέρεται να προκάλεσε στο δημόσιο ζημιά ύψους 5 εκατομμυρίων ευρώ.


 

Απαλλακτική πρόταση για τους τέσσερις κατηγορούμενους στην υπόθεση των Αντισταθμιστικών Ωφελημάτων (Α/Ω) από την προμήθεια των ελικοπτέρων Chinook έκανε ο εισαγγελέας της έδρας του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων της Αθήνας.


 

Ποινή κάθειρξη 16 ετών επέβαλε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Αθήνας, στον επιχειρηματία Θωμά Λιακουνάκο για το σκάνδαλο της προμήθειας του ηλεκτρονικού συστήματος Sonak από τον στρατό ξηράς. Στην ίδια ποινή καταδικάστηκε το στέλεχος της εταιρείας Sonak, συμφερόντων Λιακουνάκου, Ηλία Αρκουμανέα καθώς και στους πρώην γενικούς γραμματείς ...