Logo

Αποτελέσματα αναζήτησης για "Μπορις Τζονσον"


 

Την αποχώρησή του από τη θέση του πρωθυπουργού του Ηνωμένου Βασιλείου ανακοίνωσε, όπως αναμενόταν, ο Μπόρις Τζόνσον, μετά από ένα δραματικό διήμερο κατά το οποίο περισσότερα από 50 μέλη της κυβέρνησής του παραιτήθηκαν, αμφισβητώντας την εξουσία του. «Είναι ξεκάθαρη η βούληση του κοινοβουλευτικού κόμματος να υπάρξει νέος αρχηγός ...


 

Νέο σκληρό lockdown ανακοίνωσε το βράδυ της Δευτέρας ο πρωθυπουργός της Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού που χτυπά ξανά τη χώρα. Ανάμεσα στα μέτρα που ξεκινούν από τα μεσάνυχτα, είναι η τηλεργασία, το κλείσιμο των σχολείων για τους περισσότερους μαθητές και η απαγόρευση κυκλοφορίας.


 

Ο Μπόρις Τζόνσον το Σάββατο επέστρεψε τη χώρα στην πρώτη περίοδο της πανδημίας, καθώς ανακοίνωσε ένα δραματικό νέο lockdown για ένα μήνα για να  αποφύγει μια «ιατρική και ηθική καταστροφή» - διατάζοντας το κοινό να μείνει στο σπίτι του. 


 

Ο πατέρας του Βρετανού πρωθυπουργού μοιράστηκε σειρά φωτογραφιών στον λογαριασμό του στο Instagram την Τετάρτη, που τον έδειχναν να φτάνει στην Αθήνα, καθώς και σε ένα αεροδρόμιο, φορώντας μάσκα.




 

Ο Μπόρις Τζόνσον «βελτιώνεται» στο νοσοκομείο μετά από δύο ημέρες νοσηλείας στην εντατική θεραπεία, αντιμετωπίζοντας τον κοροναϊό, είπε την Τετάρτη το απόγευμα ο υπουργός Οικονομικών, Ρίσι Σουνάκ, αναφερόμενος στην κατάσταση της υγείας του Βρετανού Πρωθυπουργού.


 

Σταθερή παραμένει η κατάσταση της υγείας του Βρετανού πρωθυπουργού Μπόρις Τζόνσον, ο οποίος νοσεί από τον Covid-19 και εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην εντατική για να βρίσκεται σε στενή παρακολούθηση, σύμφωνα με νεότερη ανακοίνωση από εκπρόσωπο της Ντάουνινγκ Στριτ.


 

Στις 19:00 το απόγευμα της Δευτέρας  ο πρωθυπουργός της Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον, που έχει προσβληθεί από τον νέο κορωναϊό, μεταφέρθηκε στην εντατική,  του νοσοκομείου Σεντ Τόμας του Λονδίνου.